Jocurile Mondiale Militare Andreea Chițu a obținut medalia de argint pentru România, la judo

Delegația României, după acest câștig, și-a trecut sâmbătă după-amiază, 19 octombrie 2019, o nouă medalie la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, relatează csasteaua.ro.

Judoka Andreea Chițu a reușit să cucerească medalia de argint la categoria 57 de kilograme. Sportiva de la clubul Steaua București a fost învinsă în finală de judoka din Brazilia, Rafaela Silva.

Sportiva legitimată la clubul Steaua București a trecut de următoarele adversare în drumul său spre medalia de argint: optimi – Johanna Mueller (Germania); sferturi – Rosmelyn Rodriguez (Venezuela); semifinale – Anna Borowska (Polonia).

Pentru delegația României aceasta este a doua medalie de argint cucerită la a șaptea ediție a Jocurilor Mondiale Militare de la Wuhan. Prima a fost câștigată de către Ana Maria Popescu, la spadă feminin individual.

Sursă foto: csasteaua.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Delegația Armatei României, care a participat la Jocurile Mondiale Militare ale Consiliului Internațional al Sportului Militar, se întoarce victorioasă acasă

28 Oct 2019 676

Jocurile Mondiale Militare Cum s-au descurcat sportivii români în cea de-a doua zi de competiții la Wuhan

21 Oct 2019 856

Jocurile Mondiale Militare Ana Maria Popescu a cucerit argintul la spadă individual (galerie foto)

19 Oct 2019 1174

Delegația Armatei României, prezentă la ceremonia de deschidere a celei de-a 7-a ediții a Jocurilor Militare Mondiale CISM

19 Oct 2019 936