Județul Constanța Luptătorul de 24 de ani decedat la Fântânele era și fotbalist. „Drum lin către îngeri, fratele nostru!“. Meciul echipei sale, amânat (GALERIE FOTO)

  • Un mesaj de condoleanțe a transmis și Asociația Județeană de Fotbal Constanța.
 
Decesul, la numai 24 de ani, la Fântânele, în județul Constanța, al unui fiu al locului, Florin Dogaru, a îndoliat nu numai localitatea, ci și sportul constănțean, în condițiile în care tânărul era luptător, practicant de kickboxing, dar și fotbalist.  
 
Florin era component al echipei de fotbal Viitorul Fântânele, care evoluează actualmente în seria Nord a Ligii a 5-a a județului Constanța. El a evoluat și la juniori pentru formația din Fântânele, iar acum, la seniori, juca mijlocaș lateral, atât stânga, cât și dreapta. Dispariția sa prematură din viață a reprezentat o mare lovitură și pentru colegii săi de echipă. „Sportivul nostru legitimat, Florin Dogaru, s-a stins! Ne-ai șocat, suntem toți uimiți. Drum lin către îngeri, Dumnezeu să te aibă in pază!“, s-a anunțat pe pagina de Facebook „Clubul Sportiv Viitorul Fântânele“. „Drum lin către îngeri, fratele nostru!“, a fost un mesaj al coechipierilor.

„O să ne fie greu să intrăm în vestiar și să nu fii prezent!“ 

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Bătrâne! Ai fost un camarad de nădejde. Mulțumim pentru toate meciurile făcute la acest club, fie ele bune sau rele, ai fost mereu acolo! O să ne fie greu să intrăm în vestiar și să nu fii prezent. Îti mulțumim pentru toate zâmbetele care ni le-ai adus pe față!“, este un alt mesaj emoționant.

AJF Constanța: „Ne exprimăm profundul regret“

Duminică, 5 noiembrie 2023, Viitorul Fântânele avea meci în deplasare cu Recolta Nicolae Bălcescu, de la ora 11.00, în etapa a noua, însă, având în vedere tragedia cu care se confruntă cei de la Fântânele, Viitorul a solicitat ca partida să fie amânată, iar Asociația Județeană de Fotbal Constanța a validat această cerere, în urma acceptului, normal, al Recoltei Nicolae Bălcescu. „Ne exprimăm profundul regret pentru acest deces prematur și adresăm sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a transmis Stere Guteanu, secretarul general al AJF Constanța, în numele Asociației.
 
„Era foarte ambițios“
 
Bun prieten cu Florin, Cosmin Dincă, din Fântânele, și el fotbalist, dar actualmente jucător nu la echipa locală, ci la Sparta Techirghiol, în Liga a 4-a, regretă și el nespus decesul care a înmărmurit localitatea constănțeană. „Ca fotbalist, se descurca, se străduia, era foarte ambițios. Etapa trecută, nu a evoluat, pentru că a luptat într-o gală. Era mai mic cu doi ani ca mine. Îl știu la fotbal încă de la juniori. A fost un șoc total pentru mine când am auzit că a murit. Era tânăr, muncea foarte mult, făcând două sporturi, de aceea vestea a picat ca un trăsnet. Nu ne-a venit să credem. Duminică, 5 noiembrie, aveam meci cu Nicolae Bălcescu, dar partida s-a amânat. Înmormântarea este luni, 6 noiembrie. La următorul meci, pe care Viitorul Fântânele îl va susține acasă, se va ține un moment de reculegere și îl vom comemora pe Florin. Vom avea și tricouri speciale în memoria prietenului nostru, care nu mai este. Dumnezeu să-l aibă în grijă!“, a spus Cosmin Dincă.  

 
„E o tragedie, un moment cumplit“
 

Florin Dogaru practica și kickboxing, începând sportul de contact la Viitorul Fântânele, cu antrenorul Radu Medeleanu. Acesta a lucrat cu luptătorul în jur de patru ani, apoi drumurile lor s-au despărțit. „Florin a început să facă kickboxing la 16 ani. Eu i-am pus pentru prima dată mănușile în mâini. Era un sportiv talentat, foarte bun, o speranță de-a mea, a ieșit și campion național, de mai multe ori. A fost apoi și pe la Năvodari. L-am iubit și am ținut mult la el. Florin locuia la trei case de mine. Moartea sa m-a lăsat fără cuvinte. E o tragedie, un moment cumplit“, a menționat Radu Medeleanu. „O zi pe care nu o vom uita niciodată. Un suflet drag se transformă în înger. Este prea devreme pentru a pleca acolo sus. Îmi voi aminti de tine și de momentele frumoase petrecute împreună, chiar dacă am avut drumuri diferite. Pentru mine vei rămâne acel copil care îmi doream să ajungă cel mai bun. Odihnește-te în pace și drum lin către îngeri, Campionule!“, a postat antrenorul pe o rețea de socializare.
 
„Să îmi porți de grijă de acolo de sus!“
 
„Dumnezeu să te odihnească în pace, dragă frate! Vei rămâne veșnic în sufletele noastre și să îmi porți de grijă de acolo de sus. Te iubesc și te voi iubi mereu!“, „Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!“, „Drum lin către îngeri, suflet bun!“, „Doamne, nu pot să cred!“, „Ce băiat, păcat, Dumnezeu să-l ierte!“, „Avea capacități pentru a fi un bun sportiv!“, „Dumnezeu să-i dea putere familiei să treacă peste această pierdere. Un copil respectuos și cu bun simț. Păcat mare, drum lin spre îngeri, Florin!“, „Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!“ sau „Păcat, prea tânăr!“, au fost și alte mesaje ale apropiaților. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Știri Constanța
Oficial de la IPJ Constanța. Un luptător de K1 din Fântânele a murit fulgerător. Iată mesajele de la prieteni (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ AlbaPregătirea profesională a polițiștilor

24 Nov 2023 547

Știri Constanța Oficial de la IPJ Constanța. Un luptător de K1 din Fântânele a murit fulgerător. Iată mesajele de la prieteni (GALERIE FOTO)

04 Nov 2023 3986

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 octombrie 2023

24 Oct 2023 1472

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 19 aprilie 2022

21 Apr 2022 2027

Iron Mountain SRL, societate cu acționariat olandez elaborează arhiva digitală a Zonei Metropolitane Constanța

30 Mar 2022 3270

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 octombrie 2021

07 Oct 2021 3096

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 25 iunie 2020

26 Jun 2020 1973

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 iunie 2020

04 Jun 2020 3324

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 11 iulie 2019

12 Jul 2019 3370

Poliţia Locală a „spart“ gaşca samsarilor de parcări din zona Sălii Sporturilor din Constanţa

19 Jul 2018 7194

„Micul Tyson“, învingător Luptătorii de la Viitorul Fântânele, zece medalii de aur şi una de argint la Cupa Noviodunum

04 Oct 2017 5999