Liga a 3-a În inferioritate numerică, Axiopolis Cernavodă a învins echipa de pe locul trei și a urcat în clasament


În etapa a opta a Ligii a 3-a la fotbal, seria a treia, nou promovata Axiopolis Cernavodă (antrenor, Petre Grigoraș) a învins pe teren propriu LPS HD Clinceni, o echipă mai bine clasată, care se afla pe locul trei.

Pe poziția a șasea înaintea meciului, Axiopolis s-a impus cu 2-1 (2-0) și a urcat pe cinci în clasament.

Pentru echipa gazdă au marcat Dragoș Grigore și Alex Moise.

Pentru Axiopolis succesul e cu atât mai important cu cât a avut doi jucători eliminați!

Fanii fotbalului din Cernavodă au asistat la un meci deosebit, pe stadionul "Ideal," unde echipa locală, Șoimii, a primit vizita echipei LPS Clinceni. Cu ambiții mari și cu dorința de a urca în ierarhia clasamentului, Șoimii au făcut un pas important pentru play-off-ul competiției. Cu ambiție și dorință de victorie și în ciuda problemelor de lot (Andrei Apostolache este accidentat, iar Vlad Suciu și Gheorghe Andrescu sunt incerți), dar și cu un jucător eliminat în prima repriză și încă unul eliminat în primele minute a reprizei secunde, șoimii izbutesc o victorie cu 9 jucători pe teren, în fața unui public numeros care și-a susținut echipa favorită până la fluierul final. Felicitări tuturor jucătorilor și staffului tehnic pentru victorie! Forza, Șoimii!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Suporter Șoimii - Axiopolis Cernavodă“.

 
Cealaltă reprezentantă a județului Constanța în seria a treia, Gloria Băneasa, a cedat în deplasare cu Înainte Modelu, la limită, într-o partidă cu șapte goluri!
 
Formația călărășeană s-a impus cu 4-3 (4-1), marcatori Marian Ciobotaru (2, 5, 39), Daniel Gheorghe (7) / Victor Militaru (14, 84 – penalty, 88 – penalty).
 
Celelalte rezultate ale rundei:
 
Dunărea Călăraşi – Recolta Gheorghe Doja 1-0
Agricola Borcea – Progresul Fundulea 3-0

CS Afumaţi – FC Voluntari 2 5-0.
   
Clasament: 1. CS Afumați – 20p, 2. Dunărea Călărași - 19p, 3. Agricola Borcea - 14p, 4. LPS HD Clinceni – 13p, 5. Axiopolis Cernavodă - 12p, 6. Recolta Gheorghe Doja - 12p, 7. Progresul Fundulea - 7p, 8. Gloria Băneasa - 6p, 9. Înainte Modelu - 6p, 10. FC Voluntari 2 - 6p.


Sursa foto: Facebook (Suporter Șoimii – Axiopolis Cernavodă)

Citește și:


Gloria Băneasa, victorie cu Axiopolis Cernavodă. Una dintre echipele din serie, în doliu, după decesul antrenorului secund

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.