Sport

Luptătorul Ozel Mustafa, din Constanţa, victorie la Festivalul Superkombat

Primul dintre luptătorii constănţeni care au urcat în ring la Festivalul Superkombat, de la Bucureşti, a fost Ozel Mustafa.

Acesta l-a întâlnit la categoria 77 kg din gala New Heroes pe Andrei Bălici, iar constănţeanul a câştigat meciul, la decizie.

În această seară, în gala mare, World Grand Prix, vor evolua, contra unor luptători străini, şi constănţeanul Mădălin Crăciunică, dar şi Dumitru Ţopai, originar din Mangalia. Acesta se pregăteşte însă la Bucureşti, la clubul lui Ciprian Sora, pe care-l şi reprezintă în competiţii.

La categoria 71 kg, Crăciunică se va duela cu bulgarul Bogdan Shumarov, iar la categoria 86 kg Ţopai îl are ca adversar pe Ivo Zednicek, din Cehia.

Gala începe la ora 20.00 şi va putea fi urmărită în direct la Pro X.  

Sursa foto: Facebook (Ozel Mustafa) 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia. Gala „Oss Fighters & Golden Fighter”. One Star Security, organizator România a câștigat întâlnirea cu China (galerie foto)

24 Aug 2018 3642

Eveniment de top! One Star Security, organizator Gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia, deschisă de constănţeanul Ozel Mustafa

21 Aug 2018 2971

Eduard Chelariu - Samo Petje, în Austria Dumitru Ţopai, Mădălin Crăciunică şi Ozel Mustafa luptă în galele de la Festivalul Superkombat

16 Sep 2017 5934