Mala va juca trei ani la Farul

1189442165.jpg

Fotbalistul din Guineea Bissau urma sa perfecteze, ieri, la revenirea lui Ion Marin la Constanta, intelegerea cu "marinarii"

Farul s-a intarit neasteptat in ultima perioada, atat prin aducerea lui Mala, cat si prin revenirile lui Mihai Gurita si Bogdan Apostu. Tinand cont si ca echipa a jucat bine in ultimele etape, se spera, pe buna dreptate, intr-un rezultat bun in meciul cu CFR Cluj, din etapa a saptea. Directorul tehnic al gruparii FC Farul, Ion Marin, a declarat, ieri, ca s-a ajuns la o intelegere cu jucatorul Muhamed Lamine Jabula Sano "Mala" si ca acesta va semna un contract valabil pe o perioada de trei ani. "Am ajuns la o intelegere cu jucatorul si astazi (n.r., ieri) cand voi reveni si eu la Constanta, vom semna actele de transfer, pentru ca maine dorim sa inregistram acest transfer si la Liga. Speram ca si cartea verde sa ajunga in cel mai scurt timp, iar Mala sa poata fi utilizat, daca antrenorul va decide acest lucru, in partida cu CFR Cluj. Va fi jucatorul Farului pentru urmatorii trei ani", a spus Ion Marin. Referindu-se la situatia lui Ben Teekloh, care este internat la Spitalul Floreasca dupa ce apartamentul in care locuia a sarit in aer din cauza unei butelii, Ion Marin a precizat ca "jucatorul se simte din ce in ce mai bine, iar miercuri sau joi, va fi externat din spital. Ben Teekloh va reveni la Constanta si, de acum incolo, va conta doar cat de rapida va fi recuperarea sa. A trecut peste toate momentele dificile", a declarat Marin. Pentru partida cu CFR Cluj din cadrul etapei a saptea, antrenorul Constantin Gache va putea conta pe serviciile lui Mihai Gurita si Bogdan Apostu, actele celor doi atacanti fiind inregistrate la Liga Profesionista de Fotbal.

Cu Dinamo, in decembrie?

Dupa cum se stie, partida dintre Farul si Dinamo, care ar fi trebuit sa se desfasoare in etapa a V-a, a fost amanata atunci, deoarece formatia din Stefan cel Mare a solicitat acest lucru Ligii Profesioniste de Fotbal. Bucurestenii au motivat ca au nevoie de mai mult timp de odihna si refacere pentru returul din turul III preliminar al Ligii Campionilor, cu formatia italiana Lazio Roma, pierdut pana la urma cu scorul de 1 - 3. La vremea respectiva, s-a afirmat ca partida restanta dintre "marinari" si "caini", se va disputa pe data de 12 septembrie, in ziua in care nationala Romaniei va juca in amicalul de lux cu Germania. Insa, treptat, nu s-a mai pomenit nimic despre acest meci, iar, acum, se vehiculeaza ideea ca de fapt totul a fost un zvon si ca data de 12 septembrie ar fi fost una orientativa. Mai mult, intr-o emisiune televizata, noul antrenor al echipei Dinamo Bucuresti, Walter Zenga, a declarat ca va avea mai multe meciuri dificile in campionat, printre care si o restanta, care se va juca in... decembrie! Pana una alta, ramane de vazut care va fi data disputarii restantei, insa cert este ca elevii lui Gache au pierdut o buna ocazie de a castiga un meci greu, acum cand campioana en titre nu se afla in cea mai buna perioada a sa. Un rezultat bun se poate face insa si in etapa urmatoare, cu CFR-ul lui Andone, o formatie care a primit la randu-i cateva lovituri de moral, in cele doua meciuri din Cupa UEFA, contra cipriotilor de la Anorthosis Famagusta.

Scris de: {autor}Cristian TENTU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Muzeul Naţional de Istorie a României nu va organiza în acest an Noaptea Muzeelor

14 May 2024 267

IJJ Constanța Vino și tu în echipa Jandarmeriei! Sunt ultimele zile de înscrieri

11 May 2024 689

1878 -2024. Pe 9 iunie alegem cel de-al 55 primar al Constanței 14 candidați intră în competiția electorală pentru primărie. Iată ordinea pe buletinul de vot! (DOCUMENT)

08 May 2024 1463

Îți dorești să lucrezi la Pompieri? ISU Dobrogea caută să ocupe prin încadrare directă 12 posturi de execuție

06 May 2024 1358

Începând de azi Oportunitate de angajare în SRI – este vizat un post de ofițer operativ/analist

06 May 2024 1004

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 886

Paște 2024 Tradiții și obiceiuri în Vinerea Mare. Iată ce NU ai voie să faci

03 May 2024 649

Angajări la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea”! Iată ce posturi sunt vacante

03 May 2024 1224

DIICOT a făcut mai multe rețineri! Droguri în zona Centrului Vechi din București. Oficial de la procurori

02 May 2024 554

Post vacant la Spitalul Municipal Medgidia. Iată condițiile

02 May 2024 547

Spitalul Clinic CF Constanța angajează. Ești interesat?

02 May 2024 819

Joia Mare. Tradiții și superstiții. În ziua celor 12 denii se prepară cele mai importante copturi

02 May 2024 3998

Cum poți prepara cel mai savuros grătar vegan sau de post?

01 May 2024 411

Vrei să lucrezi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța? Mai multe posturi, scoase la concurs

01 May 2024 1510

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia angajează medic specialist epidemiologie

01 May 2024 420