Meciuri de volei şi handbal CVM Tomis şi CSU Neptun joacă, în acest weekend, la Constanţa

Campioana României la volei masculin şi liderul actual al clasamentului, CVM Tomis Constanţa, susţine, astăzi, pe teren propriu, în Sala Sporturilor, meciul din etapa a 4-a a Diviziei A1. Jucătorii pregătiţi de Martin Stoev şi Radu Began întâlnesc, de la ora 17.00, formaţia Arcada Galaţi. CVM Tomis are punctaj maxim, 9 p, în vreme ce Arcada a acumulat doar un punct până acum. Pentru constănţeni, acesta este ultima partidă înainte de debutul în grupa A a Ligii Campionilor, care se va produce pe 5 noiembrie, de la ora 21.30, în deplasare cu echipa italiană Copra Ardelia Piacenza, principala favorită la ocuparea primului loc în grupă. „Contra Arcadei, vrem să avem o repetiţie bună pentru meciul din Italia“, a declarat Martin Stoev.

Mâine, în Sala Sporturilor din Constanţa, se va disputa şi meciul de handbal feminin CSU Neptun - U Cluj, din etapa a 11-a a Ligii Naţionale. Formaţia gazdă ocupă locul 13 în clasament (penultimul), cu şase puncte, iar Universitatea e pe 12, cu opt puncte. Astăzi, echipa naţională de handbal masculin a României joacă în deplasare, de la ora 19.00, la Priştina, cu selecţionata Kosovo, în preliminariile Campionatului European din 2018. În primul meci dinte cele două formaţii, jucat la Bucureşti, România s-a impus cu 36-24 (17-10).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Farul for Ever

02 Nov, 2014 15:12

Victorie !!! NEPTUN - U Cluj 33-28...Andreea Marginean - golul etapei (din saritura,cu spatele la poarta) !!!! Bravo, fetele, bravo NEPTUNUL, felicitari !!!!!

Articole asemanatoare

Litoral TV Turneu util pentru CVM Tomis

29 Sep 2014 1587

Litoral Tv Pregătiri intense pentru CVM Tomis Constanța

18 Sep 2014 1759