Meciuri importante astăzi Săgeata joacă în fieful contracandidatei la promovare, Farul vrea a doua victorie

Cele două reprezentante ale judeţului Constanţa în Liga a II-a de fotbal, FC Farul şi Săgeata Năvodari, joacă astăzi, de la ora 11.00, în etapa a şasea a campionatului. Săgeata întâlneşte în deplasare Academica Argeş, în vreme ce „marinarii“ se duelează la Constanţa cu ACS Berceni.
 
Săgeata Năvodari şi Academica Argeş sunt principalele candidate la promovarea în Liga I. În acest moment, în pole-position este echipa năvodăreană, care conduce în clasament, având 13 puncte, cu trei mai multe decât formaţia argeşeană, aflată pe locul trei. Săgeata vine după o victorie obţinută greu cu SC Bacău (2-1 la Năvodari) şi vrea trei puncte şi cu Academica. „Este o partidă foarte importantă, ca toate celelalte, de altfel. Nu mă mai interesează pe cine întâlnim, trebuie să scoatem maximum din fiecare confruntare. Astfel că jucăm la victorie şi cu Academica“, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul principal al Săgeţii.
De cealaltă parte, FC Farul a obţinut în etapa trecută prima victorie din campionat, un 4-0 la Constanţa cu Gloria Buzău, succes care i-a urcat pe „marinari“ trei poziţii în ierarhie, până pe 7. Farul nu vrea să se oprească însă aici, ţintind însă o victorie. „Normal, vizăm alte trei puncte, pentru a avansa în continuare în clasament“, a spus tehnicianul farist Marian Pană.
Celelalte meciuri ale etapei se joacă tot astăzi, de la ora 11.00, după programul: Rapid CFR Suceava - Unirea Slobozia, SC Bacău - CS Baloteşti, FC Voluntari - CF Brăila şi Gloria Buzău - FCM Dorohoi. Clasament: 1. Săgeata - 13p, 2. Suceava - 11p, 3. Academica - 10p, 4. Voluntari - 9p, 5. Brăila - 8p, 6. Slobozia - 6p, 7. Farul - 6p, 8. Buzău - 6p, 9. Bacău - 5p, 10. Berceni - 5p, 11. Baloteşti - 1p, 12. Dorohoi - 1p.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou derby Săgeata înfruntă sâmbătă la Năvodari FC Voluntari

09 Oct 2014 2075

Săgeata vrea să învingă şi ACS Academica Argeş

30 Sep 2014 2140