Mihai Gurita, farist

"Telenovela" achizitionarii atacantului de la Otelul Galati s-a incheiat

Contractul jucatorului se intinde pe o perioada de doi ani si jumatate * El va incasa un salariu de aproximativ 20.000 de dolari

Asteptat de mai mult timp de conducerea FC Farul, atacantul Otelului Galati, Mihai Gurita, a ajuns in sfarsit ieri la Constanta. Din cauza conditiilor meteorologice, jucatorul pe care "marinarii" il curteaza de mai mult timp a facut cu trenul deplasarea de la orasul de pe Dunare la cel de pe litoral. Plecat din Galati in jurul orei 7 30, el a ajuns la Constanta trei ore mai tarziu, fiind asteptat la gara de directorul sportiv al "marinarilor", Mircea Crainiciuc. Sosit la sediul clubului, Gurita a trecut pentru cateva minute pe la presedintele executiv Marcel Lica, dupa care s-a cazat la minihotelul clubului si s-a odihnit. Nu a participat la antrenamentul de ieri de dimineata pe care faristii l-au facut pe plaja, insa pe cel de dupa-amiaza nu a avut cum sa-l rateze. Intre timp, dupa-amiaza s-a mai intalnit inca o data cu presedintele Marcel Lica, pentru a negocia contractul. Primele declaratii pe care avea sa le dea la sosire, "am ajuns la o intelegere cu conducerea Farului si in proportie de 99 la suta sunt jucatorul acestui club", aveau sa se adevereasca peste numai cateva ore. El s-a inteles cu Marcel Lica pentru un contract pe o perioada de doi ani si jumatate. Valoarea angajamentului se invarte undeva in jurul a 20.000 de dolari pe an. Platibili in totalitate doar daca atacantul va indeplini anumite baremuri de jocuri si goluri si daca echipa se va incadra in obiectiv. "Sper sa iasa bine. Sa joc cat mai bine si sa ajut pe FC Farul sa-si atinga obiectivul", spunea atacantul. "Daca isi va face datoria, cu siguranta Gurita va fi multumit de cat va incasa la Constanta", declara, la randul sau, Lica. In schimbul jucatorului, FC Farul il va ceda la Otelul pe atacantul Cristian Negru. Acesta urmeaza sa plece, cel mai probabil astazi, spre Galati, iar in cel mai scurt timp Vali Stefan, vicepresedintele "otelarilor", va sosi la Constanta, pentru perfectarea actelor. Va reamintim ca, la inceputul anului, cele doua cluburi se intelesesera in privinta schimbului, insa data parafarii lui s-a amanat din cauza lui Gurita, care a amanat din diverse motive sosirea lui la Constanta. Negru se prezentase la reunirea lotului galatean, insa Gurita nu facuse acelasi lucru la FC Farul. Despre jucator s-a spus ca ar fi plecat in Israel, in cautarea unui contract la o echipa din aceasta tara. "N-a fost adevarat ce s-a spus. Nu am fost in Israel. Este o inventie a presei galatene", a negat Gurita. Adevarul poate fi pe undeva pe la mijloc. Cert este ca, in cazul in care el nu sosea pana ieri la Constanta, conducerea clubului farist anuntase ca va renunta la achizitionarea lui.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 825

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1411

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 374

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 396

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1830

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 663

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1023

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 975

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 656

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 815

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 682

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 942

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1560

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 819

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 562