„Nu sunteţi veniţi aici în vacanţă!“ Cutremur la Farul - a fost schimbat antrenorul

Echipa de rugby Farul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Neil Kelly, care a plătit cu postul rezultatele slabe înregistrate de formaţie în Superligă în ultimul timp. „Marinarii“ au pierdut ultimele trei meciuri oficiale de campionat, 16-28 în deplasare cu RCM Timişoara (la debutul în play-off), 21-22 la Constanţa cu Steaua şi 3-28 în deplasare cu Ştiinţa Baia Mare, iar modul în care s-a prezentat Farul în aceste partide l-a nemulţumit profund pe preşedintele clubului, Florian Constantin.

„În urma acestei triade de înfrângeri, am cerut o explicaţie rezonabilă, însă nu am primit-o. Rugbyştii au evoluat fără implicare în ultimul timp. Le-am şi spus-o, nu au venit aici în vacanţă. Nu contest că tehnicianul englez Neil Kelly nu are cunoştinţe de rugby, dar echipa nu a evoluat în ultimul timp. Rezultatele vin foarte greu. Unii dintre rugbyştii transferaţi nu se încadrează în ideea de joc a Farului“, a declarat Florian Constantin.

În urma încheierii colaborării cu Neil Kelly, RCJ Farul va fi pregătită în continuare de Cristian Petre (secund până acum) şi Cătălin Nicolae (care a activat, în ultima perioadă, ca director sportiv). Clubul se va despărţi şi de unul dintre jucători, mijlocaşul la deschidere neozeelandez Semple James.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic „Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“

22 Sep 2023 6945