Sport

„O cursă care dă speranţe“ Adrian Boldeanu şi Radu Costache, pe podium. Atleţi de la CS Farul, în duel la 60 de metri garduri, la Naţionale


Campionatul Naţional de sală la atletism pentru seniori şi tineret le-a adus medalii şi lui Adrian Boldeanu (CS Farul - CSU Piteşti), şi lui Radu Costache (CS Farul - Dinamo Bucureşti)
Campionatul Naţional de sală la atletism pentru seniori şi tineret le-a adus medalii şi lui Adrian Boldeanu (CS Farul - CSU Piteşti), şi lui Radu Costache (CS Farul - Dinamo Bucureşti).
 
 
Pregătiţi de Alin Larion, cei doi au concurat în proba de 60 m garduri, pe care au încheiat-o unul după altul, Boldeanu pe trei (cu 8,09 s), iar Costache pe patru (cu 8,15 s). Primul a cucerit medalia de bronz la seniori, iar cel de-al doilea a intrat în posesia argintului la tineret. „O cursă în finala probei de 60 metri garduri cu bune și cu rele, dar cu tehnicitate, care dă speranțe pentru sezonul în aer liber. Bravo, Adi, bravo, Radu!“, a fost mesajul lui Alin Larion. La 60 m garduri, a concurat şi Cornel Bănănău (CS Farul - CSM Craiova), clasat al şaptelea, cu 8,43 s.
 

Aproape de bronz, la tineret

 
La lungime, în proba feminină, Ioana Manoliu (CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) s-a clasat pe locul şase la senioare, cu 5,80 m (şi pe patru la tineret, la numai doi centimetri de medalia de bronz), iar la masculin David Ciolpan (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenor, Cătălin Ganera) a încheiat concursul pe aceeaşi poziţie, cu 6,93 m, fiind al patrulea la tineret. David Iustin Năstase (CS Farul - CSM Ploieşti; antrenor, Alin Larion) a reprezentat clubul prahovean la ştafetă, obţinând aur la seniori.
 

Dragoş Silvestru, surpriza de la probe combinate

 
Alin Larion a apreciat la concursul din capitală şi evoluţia altor elevi de-ai săi. „Ocupantă a locului patru la senioare, la triplusalt, Andreea Simona Lefcenco este în creştere de formă, cu 13,18 m şi şanse de progres. La 400 m seniori, David Iustin Năstase s-a clasat pe poziţia a şaptea, timpul înregistrat, 49,48 s, fiind nou record personal. De asemenea, a avut o participare furibundă cu ştafeta 4X2 tururi a CSM Ploieşti, care a cucerit aurul la seniori! La probe combinate, surpriza campionatului a fost Dragoş Silvestru (junior 1), care a reuşit recorduri personale la 60 m, 60 m garduri, lungime şi înălţime, cu mare disponibilitate pentru 2019. Alexandru Bugheanu şi Vlad Bădescu promit pentru sezonul de vară 2019 la decatlon, o probă atât de frumoasă şi de plină de surprize. Un prim pas bun în sezonul 2019, cu o programare focusată pe performanţă“, a menţionat Alin Larion, antrenor la CS Farul şi cadru universitar la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa.
 

Medalii şi la triplusalt

 
Reprezentanţii litoralului au cucerit medalii, patru (toate la triplusalt), şi în prima zi a Naţionalelor: Cristi Nicuşor Boboc (CS Farul; antrenor Daniel Cojocaru) - aur la seniori, Cristina Bujin (CS Farul - CSA Steaua; antrenor, Daniel Cojocaru) - argint la senioare, Florin Alexandru Vişan (CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) - argint la tineret şi Răzvan Grecu (CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) - bronz la tineret.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi: 


Cristi Boboc l-a invins pe Marian Oprea si a luat aurul la triplusalt. Cristina Bujin vicecampioana. 


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ioana Colibăşanu şi Adrian Boldeanu, aur la Naţionale Atletul Răzvan Grecu, locul cinci la Campionatul European şi record personal (galerie foto+video)

25 Jul 2017 2013

Atletul Marian Petre a ratat finala la Campionatul Mondial pentru numai trei centimetri!

15 Jul 2017 1885

Ionuţ Neagoe, Adrian Boldeanu şi Ioana Manoliu, aur la Naţionale Constanţa a urcat de 15 ori pe podium la atletism (galerie foto)

10 Jul 2017 2196

Au pus stăpânire pe podiumul de la atletism „Lupii tineri“ de la CS Farul Constanţa aleargă înfometaţi după medalii (galerie foto)

17 Mar 2017 2682

Podium cu Adrian Boldeanu, Radu Costache şi Cristian Nedelcu Proba de 60 m garduri de la Naţionale, o afacere în familie

21 Feb 2017 2535

Adrian Boldeanu şi Andrei Bugheanu, de la CS Farul Constanţa, medaliaţi la decathlon

26 Jul 2016 1261