Sport

Participanţii la prima etapă de selecţie a campaniei „Se caută un greu“, de la Mamaia, vor apărea şi în filmul „Back to Back“

Promoţiile OSS Fighters şi Superkombat au lansat o nouă provocare în România, campania „Se caută un greu“, susţinută de One Star Security şi Get’s Bet (pariuri sportive).
 
Campania are ca scop descoperirea de noi sportivi (eroi), care vor lupta în galele OSS Fighters şi Superkombat, atât în România, cât şi în promoţiile internaţionale. Prima etapă de selecţie se desfăşoară zilnic, între orele 18.00 şi 20.00, de pe 27 iulie până pe 17 august, la Mamaia, pe plaja Sensation Brazil (vizavi de hotelul Sulina). Participanţii de la această primă etapă de selecţie vor apărea şi în filmul produs de promotorul Eduard Irimia, „Back to Back“, în care vor fi în prim plan luptătorii Ionuţ Iftimoaie şi Sandu Lungu, dar şi alti sportivi cunoscuţi, precum constănţeanul Alex Filip.
 
„Urmează-ţi idolul! Te aşteptăm să intri în ring cu invitaţi speciali (sportivi de top)“, este mesajul organizatorilor adresat celor care visează la glorie în ring. Supervizorul campaniei „Se caută un greu“ este Marcel Boboc. Organizatori: Superkombat (Eduard Irimia) şi OSS Fighters; parteneri: One Star Security (Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone din Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan).
 
Marcel Boboc a oferit detalii despre regulamentul de participare la „Se caută un greu“. „Doritorii să nu fi disputat meciuri la profesionişti pe reguli K1. Fiecare participant trebuie să aibă echipamentul de antrenament la el, să ştie să lovească serii combinate braţ - picior, serii de braţe, deplasare în ring. De preferat ca fiecare să vină cu antrenorul. Obiectivul selecţiei este doar categoria plus 90 kg, dar, în cazul în care sunt sportivii de alte categorii, vor fi luaţi în evidenţele OSS şi, pe viitor, pot lupta în gale. Am fost întrebat şi despre fete. Ele nu fac obiectul acestei selecţii, dar, dacă pot ajunge în această perioadă la selecţie, vor fi luate în evidenţă şi, pe viitor, pot face parte din galele noastre. Sportivii care vor trece de prima probă vor avea un sparring cu sportivi apropiaţi valoric şi cei care vor trece de această probă vor intra în competiţia «Se căuta un greu». Niciun sportiv nu este exclus, toţi vor fi aşteptaţi ulterior mai bine pregătiţi“, a punctat Marcel Boboc. Acesta este fost boxer, iar în perioada când Federaţia Română de Box era condusă de Leonard Doroftei, a fost vicepreşedintele FRB.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)

03 Aug 2019 2403

Campania „Se caută un greu“ demarează la Mamaia. Noii eroi, promovaţi prin OSS Fighters şi în showbiz

02 Aug 2019 522

Sotul, sotia, negrul si evantaiul

03 May 2011 1044

Munca la gri (video)

16 Nov 2010 1530

Utilizatorii Skype, expusi la un nou atac informatic

14 May 2010 1328