Peste 30 de fotbaliste s-au pregătit la Costineşti, în proiectul „Fotbal şi Feminitate“. Două dintre fete au fost din Constanţa (galerie foto)

La Costineşti, în judeţul Constanţa, s-a desfăşurat, timp de o săptămână, un stagiu de pregătire din proiectul de dezvoltare „Fotbal şi Feminitate“. La acţiune au participat 31 de fotbaliste născute în anii 2004 şi 2005, din Timişoara, Odorheiu Secuiesc, Paşcani, Iaşi, Craiova, Alexandria, Târgovişte, Roman, Dărăbani, Bucureşti, Cluj, Baia Mare şi Constanţa.
 
Reprezentantele oraşului de pe litoral au fost Izabela Vintilă şi Maria Sandu, de la Selena SN Constanţa (antrenoare, Niculina Radu şi Diana Gidu). Cele 31 de fete s-au pregătit sub comanda Irinei Giurgiu, selecţionerul loturilor naţionale ale României Under-15 şi Under-16.
 
Potrivit frf.ro, la finalul stagiului au fost alese cele mai bune 18 jucătoare, care ar putea reprezenta o soluție pentru viitoarea reprezentativă tricolor de până în 15 ani.
„Proiectul «Fotbal si Feminitate» s-a dezvoltat foarte mult în România în ultimii ani. Până acum, am mizat pe creșterea numărului de jucătoare la nivel național, iar planul pentru următorii ani este creșterea calității în rândul jucătoarelor“, a declarat Irina Giurgiu, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.
 
Sursa foto: frf.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.