Phoenix CSU Simona Halep Constanța a transferat-o și pe americanca Jordan Hawkins

  • În sezonul precedent, Jordan Hawkins a fost inclusă de eurobasket.com în echipa ideală a jucătoarelor străine din campionatul României.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a mai transferat o jucătoare din SUA, înregimentând-o pe Jordan Hawkins (23 de ani, 1,88 m), care poate juca pe pozițiile 4-5.
 
”În ediția trecută a Ligii Naționale la baschet feminin, în care a evoluat în 18 partide, a terminat sezonul cu o medie de 12,3 puncte per meci și 12,3 recuperări per meci, fiind inclusă de eurobasket.com în echipa ideală a jucătoarelor străine din campionatul României”, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean. Jordan Hawkins a început sezonul precedent la ZKK Kraljevo în Serbia, iar apoi a jucat în România, la Agronomia București. În stagiunea de față, a evoluat întâi la GS Kronos Agiou Dimitriou din Grecia, echipă de care s-a despărțit, după ce meciurile din campionatul elen au fost suspendate, în urma pandemiei de coronavirus. Din Grecia, handbalista din SUA a ajuns la Phoenix CSU Simona Halep.
 

Primele meciuri din noul sezon, în Cupa României

 
Echipa de pe litoral a susținut până acum în sezonul 2020/2021 trei meciuri oficiale, contând pentru grupa B a turului preliminar al Cupei României. Formația constănțeană a înregistrat eșecuri în toate cele trei partide (deși în două dintre ele a condus la pauză) și s-a situat pe ultimul loc. Competiția a fost prima oficială pentru noul lot al formației de pe litoral, care a schimbat substanțial efectivul față de sezonul anterior. Având în vedere și lunga pauză cauzată de epidemia de coronavirus, cei de la Phoenix CSU Simona Halep apreciază drept pozitivă participarea în Cupa României. 
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

Citește și:

Phoenix CSU Simona Halep Constanța ”Final de aventură, însă putem spune că obiectivul a fost atins”   

Phoenix CSU Simona Halep Constanța Un debut favorabil în Cupa României, cadoul pentru Nikki McDonald
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, victorie cu 123-40 cu Rookies Oradea

13 Dec 2020 1689