Portarul constănțean Ștefan Mușat, de la FC Viitorul, la Steaua București

  • Ștefan Mușat este campion național la juniori cu FC Viitorul.
 
Unul dintre portarii de mare viitor ai FC Viitorul, Ștefan Mușat (19 ani), a ajuns la CSA Steaua București (echipă nou promovată în Liga a 3-a), sub formă de împrumut de la clubul constănțean, care dorește ca tânărul ei goal-keeper să prindă experiență la nivelul unei competiții de seniori.

Fost component al echipei Under-19 a FC Viitorul, Ștefan Mușat s-a încoronat în această vară, alături de colegii săi, campion al României în Liga Elitelor, FC Viitorul devenind pentru a opta oară în ultimii nouă ani campioana României la juniori U-19 (sportivi născuți după 1 ianuarie 2001), În finală, echipa de pe litoral a trecut cu 6-5, după loviturile de departajare, de Dinamo București, iar Ștefan a apărat un penalty. Portarul a fost titular integralist și în semifinala cu CFR Cluj, câștigată de Viitorul cu 2-1. Tânărul fotbalist s-a aflat și în cercul echipei mari a FC Viitorul, partiicipând și la stagii de pregătire și jucând și în mai multe amicale. Ștefan este nepot al celebrei Elena Frîncu, fostă vicecampioană mondială la handbal, cea care a condus timp de 22 de ani DJST Constanţa, fiind considerată cel mai de succes manager de sport din România. Ştefan Muşat este fiul Doinei Muşat, nepoată a Elenei Frîncu (fiica surorii fostei mari sportive, Maria).

Citește și:

Nepot al Elenei Frîncu Portarul Ștefan Muşat, de la FC Viitorul, şi-a serbat ziua de naştere în cantonamentul din Antalya (galerie foto)

Mândria Constanței FC Viitorul, campioana României la juniori U19! (video)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Alexandru Buzbuchi a devenit goal-keeper-ul titular „Revenirea în poartă mi-a adus o bucurie imensă“ (GALERIE FOTO)

29 Jan 2024 1372

Constanţa. Portarul Ştefan Muşat şi experienţa sa la Steaua Bucureşti „Am trăit momente unice alături de suporteri“

14 Jun 2021 5250

Un alt sărbătorit al FC Viitorul Surpriză, de ziua de naștere, pentru Andrei Ciobanu, în Antalya. Chiar în camera sa! (galerie foto)

20 Jan 2020 2644

Nepot al Elenei Frîncu Portarul Ștefan Muşat, de la FC Viitorul, şi-a serbat ziua de naştere în cantonamentul din Antalya (galerie foto)

18 Jan 2020 3665

Fotbaliștii de la FC Viitorul au efectuat vizita medicală. 30 de jucători prezenți, trei noutăți (galerie foto + video)

09 Jan 2020 3285

Fotbalistul Ştefan Muşat, nepot al Elenei Frîncu, îşi serbează astăzi majoratul, în cantonament cu FC Viitorul

17 Jan 2019 3247