Primul pas spre podium trebuie facut astazi

In cadrul primei etape a returului Ligii Nationale de handbal feminin, C.S Tomis va primi astazi, cu incepere de la ora 10.00, vizita formatiei Universitatea Jolidon Cluj. Chiar daca valoarea celor doua loturi indica drept favorita certa echipa de la malul marii, in randul careia evolueaza jucatoare de mare valoare precum Doina Avram Lupu, Roxana Mazur sau Alina Petrache, problemele medicale ale lotului constantean din ultima perioada fac din aceasta disputa una deschisa oricarui rezultat. Din fericire, incepand cu aceasta runda, profesorul Dumitru Musi poate conta si pe o parte dintre jucatoarele importante ale formatiei ce au lipsit in partidele cu Rapid Bucuresti si Oltchim Ramnicu Valcea. Astfel, chiar daca nu vor evolua la capacitatea maxima, Roxana Mazur, Alina Petrache, Doina Avram Lupu si Cristiana Strungaru vor incerca sa aduca Tomisului prima victorie din acest an. Cele trei infrangeri esecuri consecutive din ultimele etape ale Ligii Nationale au coborat echipa constanteana pana pe locul cinci al clasamentului, avand 17 puncte in 12 partide disputate. Totusi, o eventuala victorie in partida de astazi, coroborata cu un alt succes in restanta de pe teren propriu cu Selmont Baia Mare, care s-ar putea juca la mijlocul saptamanii viitoare, ar aduce echipa pregatita de experimentatul Dumitru Musi pe treapta a treia a ierarhiei Ligii Nationale. Deocamdata insa, C.S Tomis va trebui sa demonstreze in partida cu Universitatea Jolidon Cluj ca a ramas aceeasi formatie solida a campionatului, care a avut un superb sir de opt partide fara infrangere la inceputul sezonului. In partida tur disputata la Cluj, C.S Tomis s-a impus cu scorul de 25- 22 (10-12), la capatul unei intalniri in care cea mai buna jucatoare a fost Alina Petreche, fosta jucatoare a ardelencelor. Handbalista in varsta de 22 de ani a fost transferata de la Cluj la Constanta chiar in cursul verii 2004 si, intr-un timp foarte scurt, a devenit lidera echipei, in absenta Mihaelei Ignat Paraianu, grav accidentata. Clubul ardelean a regretat probabil foarte mult, despartirea de Petrache, aceasta reusind sa demonstreze, in scurt timp faptul ca, este una dintre cele mai bune jucatoare ale momentului din campionatul intern. Cele 98 de goluri marcate in 13 partide si jocul sau constant bun i-au adus recent Alinei convocarea in echipa nationala de senioare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Știri Constanța Mai multe autoturisme implicate într-un accident rutier între Ovidiu și Nazarcea (GALERIE FOTO)

11 May 2024 507

Șofer beat implicat într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

11 May 2024 401

Oficial de la CFR despre accidentul mortal de la Medgidia, județul Constanța

10 May 2024 721

UPDATE Accident feroviar în gara Medgidia, județul Constanța. Victima a decedat!

10 May 2024 1160

Accident tragic în Sankt Petersburg, Rusia. Un autobuz plin cu pasageri a căzut în râu

10 May 2024 502

Județul Constanța Accident pe autostradă! Un TIR și o autoutilitară s-au lovit (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 May 2024 843

Acțiuni de control ale polițiștilor în Județul Constanța. Au fost aplicate amenzi

10 May 2024 381

Accident rutier la ieșirea din municipiul Tulcea! Date oficiale de la IPJ Tulcea (FOTO)

09 May 2024 714

UPDATE. Accident cu victime la ieșirea din Tulcea către Agighiol. Implicate un microbuz și o mașină de teren (FOTO+VIDEO)

09 May 2024 899

Judecătoria Mangalia Audieri în Dosarul 2 Mai. Tatăl lui Sebi - „Tot ce vedem ne aduce aminte de băiatul nostru”

09 May 2024 473

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

09 May 2024 507

Nemulțumiri în sala de judecată Mama tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, către judecătoare - „Chiar nu știți nimic?”

09 May 2024 833

Accident rutier în incinta Portului Constanța. Un tânăr de 22 ani a fost rănit

09 May 2024 538

Judecătoria Mangalia Victimele accidentului din 2 Mai fac declarații cutremurătoare - „Am coșmaruri noaptea. I-am văzut pe cei doi decedați”

09 May 2024 891

Știri Constanța Șoferi drogați și băuți, ori cu permisul suspendat, depistați de polițiști în trafic – unul a provocat un accident

08 May 2024 415