Rugby CS Năvodari, victorie în deplasare. Tomitanii Constanţa, încă un eşec

  • Tomitanii Constanţa şi CS Năvodari au disputat astăzi noi meciuri de campionat.  

Echipa de rugby CS Năvodari a susţinut astăzi ultimul meci din turul de Diviziei Naţionale de seniori, întâlnind în deplasare, în etapa a noua, CS UAV Arad.

Partida s-a încheiat cu succesul formaţiei oaspete, scor 17-11, după ce echipa arădeană a condus la pauză cu 8-5.  

După o deplasare lungă, o echipă a Aradului extrem de motivată, echipa noastră reuşeşte încă o victorie! Felicitări tuturor pentru efortul depus!, se arată pe pagina de Facebook a CS Năvodari.

 
A fost a şasea victorie (a treia consecutivă) în acest campionat pentru jucătorii pregătiţi de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase, care se menţin în plutonul fruntaş al campionatului.
 
Tot astăzi, ultima clasată (fără niciun punct) în SuperLigă, Tomitanii Constanţa, a disputat meciul din etapa a opta, întâlnind în propriul fief, pe arena „Mihai Naca“ din Constanța, Dinamo București.
 
Oaspeţii s-au impus la scor, 71-14 (19-7), Tomitanii înregistrând cu această ocazie a opta înfrângere din tot atâtea partide.

Pentru Tomitanii au punctat Tiqe Iliesa - un eseu, Saukuru Etonia - un eseu și Dragoș Burlacu - două transformări.

Din pricina unei furtuni cu descărcări electrice, care-i punea în pericol pe cei de pe teren, meciul a fost întrerupt în minutul 71, în urma acordului celor două echipe şi al oficialilor partidei. Jucătorii au mers la verstiare, iar ulterior s-a decis ca întâlnirea să nu mai continue, scorul final fiind cel consemnat în acel minut.

Aflată în al treilea sezon consecutiv în SuperLigă, echipa de pe litoral traversează o perioadă de criză în acest campionat.

Din pricina gravelor probleme financiare cu care se confruntă şi care au afectat clubul la toate nivelurile, formaţia de pe litoral are un lot foarte subţire, fiind alcătuit din tineri rugbyşti de pe plan local (de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa şi de la CS Cleopatra Mamaia, născuţi în 2002), un grup care a putut fi menţinut din vechiul lot (din care face parte şi Cristi Boboc, internaţional al României), dar şi din rugbyşti reactivaţi, care evoluează pe bază de contracte de voluntariat.

Mai mult, pentru a întregi lotul, s-a legitimat şi preşedintele clubului, Cristian Cojocaru (46 de ani)! 

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari şi Rugby Romania)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Nea Gică, alături de tine!“ La Năvodari, va avea loc un eveniment caritabil, în sprijinul antrenorului de rugby Gică Văcaru

20 Jan 2022 2121

Șahist la CS Năvodari La 11 ani, Gabriel Sterpu a concurat la seniori și a obținut patru victorii din șapte posibile (GALERIE FOTO)

24 Dec 2021 1595

Kempo Sportivii de la CS Năvodari, de 12 ori pe podium în Italia, la „Genova Fight Kids”. Urmează Campionatul European

16 Dec 2021 1445

Liga a 4-a CS Agigea i-a administrat CS Năvodari prima înfrângere stagională. Victoria, cadoul perfect pentru doi jucători

14 Dec 2021 2536

Boxer la CS Năvodari Edwin Petrea a devenit campion al României la cadeţi. „Este un «copil minune»“ (GALERIE FOTO)

13 Dec 2021 2336

Rugby CS Năvodari, premiată. Vicecampionii din DNS au primit Cupa și medaliile (GALERIE FOTO)

10 Dec 2021 1418

Fotbalul județului Constanța CS Năvodari a revenit în fotoliul de lider al Ligii a 4-a. Rocadă cu Gloria Băneasa

07 Dec 2021 2703

Fotbalul județului Constanța În Liga a 4-a, podiumul a rămas neschimbat. Meciul de la Medgidia nu s-a jucat până la final (GALERIE FOTO)

30 Nov 2021 2415

Boxerul Florentin Niculescu, un nou titlu de campion naţional „Nu le-a lăsat nicio speranță mai tinerilor săi adversari“ (GALERIE FOTO)

29 Nov 2021 2816

Rugby CS Năvodari a învins RC Gura Humorului şi-şi păstrează titlul de vicecampioană

27 Nov 2021 1708

Fotbalul județului Constanța Gloria Băneasa, victorie și primul loc. CS Năvodari a învins în deplasare fostul lider (GALERIE FOTO)

23 Nov 2021 3136

Fotbalul județului Constanța CS Medgidia, noul lider al Ligii a 4-a. CS Năvodari rămâne singura echipă neînvinsă

17 Nov 2021 3867

Fotbalul județului Constanța Gloria Băneasa și CS Medgidia, la egalitate în fruntea Ligii a 4-a

10 Nov 2021 2786

Fotbalul județului Constanța Condusă acasă, CS Năvodari a revenit, a câștigat și are punctaj maxim în fruntea clasamentului

03 Nov 2021 3040

Şah CS Năvodari, pe locul întâi la „Cupa Ziua Armatei Române“. Iulia Piştea, cu punctaj maxim (galerie foto)

29 Oct 2021 1529