Ședințe CLM Constanța Constituirea unui drept de administrare în favoarea CSM Constanța asupra a două terenuri, pentru construirea de săli de sport (DOCUMENT)

 
Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței Consiliului Local al Municipiului Constanța din data de miercuri, 14 februarie 2024, se află și proiectul de hotărâre nr. 61 / 13.02.2024 privind constituirea unui drept de administrare în favoarea Clubului Sportiv Municipal Constanța asupra unor imobile terenuri, proprietatea publică a municipiului Constanța.

Este vorba de două terenuri, unul în suprafață de 3.392 metri pătrați, care face parte din suprafața de 10.295 metri pătrați (din acte și din măsurători), situat în municipul Constanța, str. Arcului nr. 8, iar celălalt în suprafață de 2.500 de metri pătrați, care face parte din suprafața de 9.242 metri pătrați (din acte și din măsurători), situat în municipul Constanța - Palazu Mare, str. Dumbrăveni nr. 8, ambele  constituind domeniu public al municipiului Constanța.

„Prin adresa nr. 1035/5.02.2024, înregistrată la Primăria municipiului Constanța sub numărul 24.610/6.02.2024, Clubul Sportiv Municipal Constanța solicită demararea cât mai urgentă a procedurilor, în vederea rezolvării unor probleme de infrastructură sportivă cu care se confruntă, fiind singurul club care activează exclusiv în spații închiriate, neavând nicio sală proprie pentru competiții, fie pentru antrenamente sau alte facilități, iar cei 1.027 de sportivi legitimați la CSM Constanța nu dispun de condiții propice pentru antrenamente și concurează în săliu și pe arene închiriate sau oferite cu bunăvoință de oameni iubitori de sport.

Astfel, am identificat două terenuri din incinta unor unități de învățământ (n.r. Școala Gimnazială nr. 37 Constanța, respectiv Școala nr. 14 Palazu Mare), pe care Clubul Sportiv Municipal Constanța ar putea construi, împreună cu sprijinul Consiliului Local, săli de sport care să poată fi utilizate atât de sportivii clubului, cât și de elevii școlilor în cauză“, se arată în proiectul de hotărâre.  


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Citește și:
 

Știri Constanța
Proiect de hotărâre privind constituirea unui drept de administrare în favoarea CSM Constanța asupra unui imobil din Badea Cârțan (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.