Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“

 

 
  • Inițial, sportivul din Constanța ar fi trebuit să se dueleze cu Mraz Avdoyan, din Germania, însă acesta s-a accidentat, astfel că adversarul a fost schimbat.
 
O nouă victorie categorică înregistrată în circuitul profesionist de MMA de către luptătorul constănțean Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei).
 
Sportivul originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, în vârstă de 28 de ani, înalt de 1,80 m și având greutatea de 95 kg, a evoluat în capitala Austriei, Viena, în promoția Vendetta Fight Nights, întâlnind un luptător finlandez, Jussi Halonen (31 de ani, 1,80 m - 95 kg). Inițial, constănțeanul ar fi trebuit să se dueleze cu Mraz Avdoyan, din Germania, însă acesta s-a accidentat, astfel că adversarul a fost schimbat. Partida Pîrvulescu - Halonen s-a încheiat repede, constănțeanul impunându-se prin TKO în prima repriză.
 
Clubul Sharks Gym Constanța a fost reprezentat și în competiția internațională de kickboxing de la Pașcani, unde micii „rechini“ pregătiți de Alex Filip au făcut o figură frumoasă.   

 

„Perioadă încărcată cu evenimente pentru clubul nostru, Sharks Gym Constanța! Luptătorul profesionist de MMA Mădălin Gabriel Pîrvulescu înregistrează o nouă victorie prin TKO, în prima repriză, în cadrul galei profesioniste Vendetta, iar micii rechini înregistrează victorii pe bandă rulantă la competiției de Kickboxing ce s-a desfășurat la Pașcani! Demonstrăm din nou că la Sharks Gym Constanța se face performanță, atât la nivel de amatori, cât și la nivel profesionist!“, a fost mesajul lui Daniel Asaftei. 
 
„Mândru este puțin spus despre sentimentul pe care îl am! Sharks Gym Constanța a fost din nou la înălțime, multe dintre meciurile sportivilor noștri terminându-se prin knockout! Un concurs foarte puternic, cluburi participante din Republica Molodova, cele mai puternice cluburi din Bucovina și multe altele din țară! Mulțumesc părinților pentru efortul financiar și implicare!“, a punctat și Alex Filip pe marginea turneului de la Pașcani.   
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Daniel Asaftei, Alex Filip, Carapit Andreea Nicoleta)
 
Citește și:
 
Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip
Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 1081

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu a câștigat centura în gala profesionistă „Vendetta Fight Nights“, de la Viena

18 Feb 2024 1062

Sharks Gym Constanța Mădălin Pîrvulescu luptă pentru centură în Austria, la gala „Vendetta“

16 Jan 2024 1034

Pompierul din Constanța Ștefan Orza, învins după extra-round în marea finală a Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

16 Dec 2023 2020

Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)

05 Dec 2023 1606

„Inimă de leu“ Ștefan Orza, pompierul din Constanța, s-a calificat în finală la Dynamite Fighting Show și va lupta cu „Rambo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Sep 2023 3345

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2545

Dynamite Fighting Show Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2023 2527

Cod Roșu la Buzău! Pompierul Ștefan Orza, „Hulk din Constanța“, antrenamente cu legendarul Mike Passenier, pentru gala Dynamite Fighting Show

06 May 2023 2259

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 2645

Ziua cea mare pentru „Diamant“ Luptătorul Ștefan Orza, pompier la ISU „Dobrogea“ Constanța, își face debutul în promoția Glory. „Sus România!“ (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 10556

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9895

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3024

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1856

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3539