Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj! Prima reacție a sportivei de la Constanța

 
Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj. Decizia, luată de un tribunal independent, a fost anunţată, astăzi, de ITIA. 

Aceasta a primit trista veste la Constanța, deoarece, potrivit unor surse, sportiva s-ar afla în casa de la malul mării.

Aceasta a avut prima reacție pe contul ei de Instagram. 

My fight continues, a scris sportiva pe pagina de socializare. 



„Astăzi, un tribunal din cadrul ITIA a anunțat o decizie provizorie în cazul meu. Ultimul an a fost cel mai greu meci din viața mea și, din păcate, lupta mea continuă. Mi-am dedicat viața tenisului. Iau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru și mă mândresc cu faptul că nu am folosit niciodată, în mod conștient sau intenționat, vreo substanță interzisă”, a transmis Simona Halep, pe pagina de Instagram.

 „Sunt profund recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-am primit din partea familiei mele, a prietenilor şi a fanilor tenisului din întreaga lume.

Continui să mă antrenez şi să fac tot ce-mi stă în putinţă pentru a-mi reabilita numele în fața acestor acuzaţii false şi pentru a mă întoarce pe teren. Intenţionez să apelez această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi să urmez toate căile legale de atac împotriva companiei producătoare a suplimentelor în cauză”, a anunțat Simona Halep.
 
Amintim că, Simona Halep nu mai figurează în clasamentul mondial, din11 septembrie 2023, ieșind total din ierarhia WTA, după încheierea turneului de Mare Șlem US Open.

Din pricina suspendării provizorii în urma acuzațiilor de doping, jucătoarea din Constanța nu a mai participat de un an la competiții și a pierdut toate punctele pe care le deținea.


Fost număr 1 mondial și câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona a coborât constant în clasament în ultima perioadă, iar pe 21 august ieșea și din top 1.000!



Citește și:

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.