Sportivii de la CS Paddling Constanța, medaliați cu bronz la Campionatul Mondial de juniori din Thailanda, deschid, în prima zi a anului, sezonul competițional



Mâine, în prima zi a anului 2024, lotul național de juniori ai României la Stand-Up Paddling, medialiat cu „bronz” la Campionatul Mondial 2023 de la Pattaya, Thailanda va deschide noul sezon competițional.
 
Sportivii legitimați la CS Paddling Constanța se vor întâlni la SUPer Beach, de la ora 12:00, într-un cadru restrâns, după cum a menționat Bălan Gabriel Lucian, președintele CS Paddling Constanța.
 
„Este un mesaj pe care vrem să îl transmitem oamenilor prin care să iasă din casă și să facă mișcare. În România nu mai avem sport de masă”, a menționat Bălan Gabriel Lucian.
 
El a mai precizat că vrea să facă o tradiție din aceste întâlniri în prima zi a noului an.
 
Reamintim că în luna noiembrie a acestui an, sportivii de la CS Paddling Constanța au obținut medalia de bronz la juniori la  Campionatul Mondial 2023 de la Pattaya, Thailanda.
 
Reușita e cu atât mai însemnată cu cât întrecerea a reunit peste 1.000 de participanți, din 52 de țări. Lotul tricolor care a urcat pe podium, alături de campioana Spania și de medaliata cu argint Țările de Jos, a fost format exclusiv din tineri constănțeni, antrenați de Gabriel Culea: Denis Stignei, Matei Alexandru Barbu și Vlad Bărbat. Toți sunt legitimați la CS Paddling Constanța și provin din înotători, având o legătură aparte cu sporturile de apă, pentru care au dezvoltat o pasiune deosebită.
 
Stand-up paddleboarding este un sport acvatic, născut din surfing, sportivii folosind o placă, pe care stau, și o vâslă, pentru a deplasa pe apă.
 
Citește și:
Constanța i-a adus României bronzul la Campionatul Mondial de Stand-Up Paddling din Thailanda. „O reușită deosebită!“ (GALERIE FOTO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sportivii de la CS Paddling Constanța au dat startul sezonului competițional cu an antrenament pe apă, în prima zi a anului (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Jan 2024 958

Constanța i-a adus României bronzul la Campionatul Mondial de Stand-Up Paddling din Thailanda. „O reușită deosebită!“ (GALERIE FOTO)

23 Nov 2023 1798

Constanța „Cupa Farul - Memorial Ștefan Aftenie” a reunit peste 80 de sportivi. Cine a fost sufletul evenimentului (GALERIE FOTO)

28 Sep 2023 1261