Star Farul 2017, la Turneul Vedetelor de la Brașov. Cine face parte din echipa de pe litoral

 

 
  • Star Farul 2017 s-a calificat în sferturi la turneul de sub Tâmpa cu un meci înainte de finele evoluțiilor din grupa A.
 
Ediția 2021 a Turneului Vedetelor Acerbis, întrecerea de fotbal în sală găzduită de Brașov, a readus în întrecere echipa constănțeană Star Farul 2017.
 
Avându-i ca manageri pe Mihai Guliu și Nicea Pașata, primul fiind și antrenorul formației, iar cel de-al doilea - și jucător, Star Farul 2017 a evoluat în grupa B, pe care a încheiat-o cu trei victorii din trei meciuri: 4-1 cu Hidrogrup, 2-1 cu Peneș Curcanul și 2-1 cu Deloeko. Astfel că echipa de pe litoral a mers mai departe, în sferturi, performanță atinsă cu un meci înainte de finalul grupei. Star Farul 2017 a jucat în sferturi marți seară, întâlnind formaţia Altstadt, în faţa căreia a cedat la loviturile de departajare. Partida a avut o desfăşurare dramatică, interzisă cardiacilor. Formaţia de pe litoral a condus cu 3-1, dar a fost egalată, într-o perioadă în care juca în inferioritate numerică. Mai erau zece secunde şi Farul Star 2017 avea 3-2, însă adversarii au reuşit in extremis să facă 3-3. S-a trecut direct la loviturile de departajare, la care Altstadt a avut câştig de cauză. În urma acestei înfrângeri, Farul Star 2017 va juca miercuri în partidă de clasament.   
 
La această ediția a Turneului Vedetelor, formația constănțeană îi are ca jucători pe Valentin Dumitrică, Mimi Stoica, Ștefan Ciobanu, Nicea Pașata, Silviu Moise, Ionuț Pană, Ionel Păun (zis „Pele“), Marius Nejneru și Constantin Spanache. 
 
În 2019, echipa de pe litoral a pierdut finala mare, clasându-se astfel pe locul doi, după ce adversara din ultimul act, Fintrans, s-a impus cu 1-0, marcând golul când mai erau trei minute de joc. Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat însă Mimi Stoica, de la Star Farul 2017, pentru care au evoluat la turneu Bogdan Siminiceanu, Radu Mirică - portari; Vasile Șicu, Ionuț Florea, Mimi Stoica, Florin Ignat, Georgian Păun, Roberto Mălăele, Lucian Mălăele, Mihai Guliu, Ionuț Pană și Toni Moraru - jucători de câmp, însă ultimii doi nu au mai putut evolua în ultimele două partide (semifinala și finala mare), fiind nevoiți să părăsească întrecerea, din pricina unor probleme familiale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:
 
UPDATE
Star Farul 2017, pe locul doi la Turneul Vedetelor, de la Brașov (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Star Farul 2017, pe locul doi la Turneul Vedetelor, de la Brașov (galerie foto)

29 Dec 2019 4450

Fotbal în sală la Constanţa În weekend, încep meciurile de la Trofeele Liga Old-Boys și Liga Ultra Old-Boys

04 Dec 2019 3570