Superliga 2023/2024 Etapa a 16-a începe cu Sepsi OSK - Rapid. Pe cai mari, oaspeții au cel mai prolific atac din campionat

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a pregătit anterior Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
 
  • Echipa din Giulești are o serie de zece meciuri fără eșec în campionat (șapte victorii și trei egaluri), ultima înfrângere înregistrând-o pe 13 august 2023.
 
Superliga 2023/2024 intră în partea a doua a sezonului regular, fiind programată, pe parcursul a patru zile, partidele etapei a 16-a, prima din retur.
 
Runda este deschisă de meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Rapid București, care se joacă vineri, 10 noiembrie, de la ora 20.30, confruntarea fiind singura a zilei. În clasament, Rapid se află pe locul trei, cu 29 de puncte, în tinp ce Sepsi OSK ocupă poziția a opta, cu 19 puncte.
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Rapid străbate o perioadă foarte bună, aflându-se la un punct de locul doi, ocupat de CFR Cluj, și la două de prima clasată, FCSB. Echipa din Giulești are o serie impresionantă de zece meciuri fără eșec în campionat (șapte victorii și trei egaluri), ultima înfrângere înregistrând-o pe 13 august. În etapa trecută, Rapid a învins în deplasare FCSB, iar trupa pregătită de Cristiano Bergodi are cel mai prolific atac din campionat, cu 31 de goluri. De cealaltă parte, Sepsi nu a mai pierdut de trei meciuri în Superligă (având în acest interval două victorii și un egal), după o perioadă cu multe eșecuri consecutive. Runda trecută, formația din Sfântu Gheorghe a remizat acasă cu Petrolul, 0-0.  
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Campioana în exercițiu a României, Farul Constanța, joacă în această etapă acasă cu FC Hermannstadt, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 21.00. Aflată pe locul șapte (primul sub linia zonei de play-off), dar la egalitate de puncte cu ocupanta poziției a șasea, echipa de pe litoral nu a mai câștigat de patru meciuri în Superligă, având o serie de trei egaluri la rând pe teren propriu, ultimul, etapa trecută, contra ultimei clasate, FC Botoșani. Formație în formă, FC Hermannstadt e a patra în clasament, iar în runda precedentă a învins pe teren propriu CFR Cluj, ridicând la 11 numărul partidelor consecutive în care nu a cedat în campionat (trei victorii și opt egaluri)! FC Hermannstadt are numai două înfrângeri până acum și nu a mai pierdut din 4 august.    
 
Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Hermannstadt!

Program etapa a 16-a
 
Vineri, 10 noiembrie

 
Ora 20.30: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Rapid
 
Sâmbătă, 11 noiembrie
 
Ora 14.00: Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești
Ora 18.45: Poli Iași – CFR Cluj
Ora 21.00: Farul Constanța – FC Hermannstadt
 
Duminică, 12 noiembrie
 
Ora 13.30: FC Botoșani – FC Voluntari
Ora 16.00: Universitatea Craiova - Dinamo
Ora 21.00: FCSB – FCU 1948 Craiova
 
Luni, 13 noiembrie
 
Ora 20.30: UTA – Oțelul Galați
 
Clasament: 1. FCSB - 31p, 2. CFR Cluj - 30p, 3. Rapid - 29p, 4. FC Hermannstadt - 23p, 5. Universitatea Craiova - 23p, 6. Petrolul Ploiești - 21p, 7. Farul Constanța - 21p, 8. Sepsi Sf. Gheorghe - 19p, 9. U Cluj - 19p, 10. UTA - 18p, 11. Oțelul Galați - 17p, 12. Poli Iași - 17p, 13. FC Voluntari - 16p, 14. FCU 1948 Craiova - 15p, 15. Dinamo București - 10p, 16. FC Botoșani - 7p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Farul Constanța
 
Citește și:
 
UPDATE
Farul Constanța, la finalul turului, 13 puncte în minus față de același moment al sezonului trecut. „Să nu credeți că în fiecare an vom fi campioni“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.