Superliga 2023/2024. Farul Constanța - FC Botoșani Hagi - „E momentul să vină victoria pe care ne-o dorim cu toții“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

  • Farul Constanța se află pe locul 7, primul sub linia play-off-ului, cu 20 de puncte, dar la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 6 și 5.

În etapa a 15-a, ultima din turul sezonului Regular al Superligii 2023/2024, Farul Constanța, campioana României, întâlnește pe teren propriu FC Botoșani, ultima clasată, meciul fiind programat duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 17.30.

„Marinarii“ se află pe locul 7, primul sub linia play-off-ului, cu 20 de puncte, dar la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 6 și 5. În 14 meciuri, echipa de pe litoral a înregistrat șase victorii, două egaluri și șase înfrângeri, golaveraj 20-22, venind după trei meciuri în care nu a mai câștigat (două egaluri acasă și un eșec în deplasare, cu CFR Cluj). De cealaltă parte, FC Botoșani încă nu a cunoscut gustul victoriei până acum în acest campionat, având două șase puncte, după șase egaluri și opt înfrângeri în 14 meciuri, golaveraj 13-29.

Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Botoșani!

Întâlnim un adversar cu o mare experiență în prima ligă. Locul pe care îl ocupă în clasament probabil că e doar o situație de moment. FC Botoșani e capabilă să facă un joc foarte bun, dar și să greșească. Sperăm să jucăm foarte bine, să fim într-o zi fastă, să avem capacitatea de a face fotbalul nostru și să marcăm. Ne dorim foarte mult victoria. Avem nevoie de cele trei puncte, pentru că în ultimele două meciuri acasă nu am câștigat. E momentul să vină victoria pe care ne-o dorim cu toții, a declarat Gheorghe Hgai, managerul tehnic al Farului.


„Marinarii“ continuă să se confrunte cu multe absențe în lot, din pricina problemelor medicale. Opt jucători vor fi sigur absenți, în timp ce Ionuț Larie, căpitanul echipei, e cu semnul întrebării, rămânând să se vadă cum se va simți la antrenament.    

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
 
Meciul de mâine a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Constantin Budescu și Constantin Grameni.

Ne dorim să câștigăm. Nu știu dacă locul din clasamnt reflectă valoarea lui FC Botoșani. Au echipă bună, dar au avut ceva ghinion la meciurile de până acum, ajungând pe ultima poziție. Nu trebuie să ne relaxăm, ci să jucăm foarte serios și să câștigăm, pentru că evoluăm acasă, având nevoie totodată și de puncte, a declarat Constantin Budescu.

Va fi un meci greu, FC Botoșani e o echipă în criză de puncte. Faptul că sunt pe ultimul loc nu arată valoarea lor. Campionatul e foarte strâns, orice echipă poate învinge orice adversar. Meciurile sunt mereu disputate, cum va fi și acesta, dar sperăm să câștigăm, pentru că în ultimele meciuri nu am reușit, a menționat și Constantin Grameni.    

 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Program etapa a 15-a


Vineri, 3 noiembrie

Poli Iași – Oțelul Galați 1-1

Sâmbătă, 4 noiembrie

Ora 16.45: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Petrolul Ploiești
Ora 21.15: Universitatea Craiova – FCU 1948 Craiova

Duminică, 5 noiembrie

Ora 15.00: Universitatea Cluj – FC Voluntari
Ora 17.30: Farul Constanța – FC Botoșani
Ora 20.30: FCSB - Rapid

Luni, 6 noiembrie

Ora 18.00: UTA – Dinamo
Ora 21.00: FC Hermannstadt – CFR Cluj.
 
Clasament: 1. FCSB – 31p, 2. CFR Cluj - 30p, 3. Rapid - 26p, 4. Universitatea Craiova - 22p, 5. FC Hermannstadt - 20p, 6. Petrolul Ploiești - 20p, 7. Farul Constanța – 20p, 8. U Cluj - 19p, 9. Sepsi Sf. Gheorghe - 18p, 10. Oțelul Galați - 17p (15m), 11. Poli Iași - 17p (15m), 12. UTA - 15p, 13. FCU 1948 Craiova - 14p, 14. FC Voluntari - 13p, 15. Dinamo București - 10p, 16. FC Botoșani - 6p.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Farul Constanța continuă bătălia pentru play-off
Hagi - „Trebuie să ne trezim, să strângem rândurile, să jucăm mult mai bine“

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.