Superliga 2023/2024 În etapa a 26-a, Rapid vizează, contra FC Hermannstadt, a cincea victorie consecutivă

 
Sursa foto: Facebook
  • Aflată în urmărirea liderului detașat, FCSB, Rapid e neînvinsă de șase partide, câștigând toate cele patru meciuri jucate în 2024 în Superligă.

Vineri, 16 februarie 2024, începe etapa a 26-a a Superligii 2023/2024, runda întinzându-se pe durata a patru zile.

De la ora 20.00, a fost programat un duel din zona de play-off, în Giulești, între Rapid (locul 2, cu 45 de puncte) și FC Hermannstadt (locul 6, cu 34 de puncte). Aflată în urmărirea liderului detașat, FCSB, echipă de care o despart nouă puncte, Rapid are o singură variantă, victoria. Formația antrenată de Cristiano Bergodi a câștigat toate cele patru meciuri jucate în noul an și e neînvinsă de șase partide, seria pozitivă fiind completată de două egaluri. Ultima înfrângere a giuleștenilor s-a înregistrat pe 9 decembrie 2023. În etapa trecută, Rapid a învins în deplasarwe CFR Cluj cu 1-0. De cealaltă parte, formația sibiană ocupă ultimul loc care duce în play-off șu luptă să își apere poziția în primele șase. În ultimele șase meciuri, FC Hermannstadt a înregistrat o singură victorie, dar e neînvinsă de trei meciuri (două egaluri și un succes). În meciul precedent, formația antrenată de Marius Măldărășanu a remizat acasă cu Petrolul Ploiești, 0-0.     
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Runda a 26-a e deschisă, de la ora 17.00, de partida Petrolul Ploiești (locul 9, cu 32 de puncte) – Poli Iași (locul 14, cu 27 de puncte). Partida e importantă pentru ambele formații. Gazdele sunt la doar două puncte de ultima poziție de play-off, în care vor să se califice, pe când formația ieșeană, aflată pe loc de baraj, luptă să iasă din zona periculoasă a clasamentului. În etapa precedentă, Petrolul a remizat pe terenul lui FC Hermannstadt, pe când Poli Iași a înregistrat tot un egal fără goluri, dar acasă cu FC Voluntari.     
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!
 
Campioana României, Farul Constanța, joacă în această etapă în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, luni, 19 februarie, de la ora 17.30. Pe locul cinci în clasament, cu 37 de puncte, „marinarii“ vin după o înfrângerea dureroasă de pe teren propriu, cu ultima clasată, Dinamo, 0-2, insucces care a oprit la șapte numărul meciurilor consecutive fără înfrângere ale echipei de pe litoral. De cealaltă parte, Sepsi OSK e prima sub linia de play-off, ocupând locul șapte, cu 33 de puncte, și are trei înfrângeri la rând în campionat. Un duel interesant așadar la Sfântu Gheorghe pentru calificarea în play-off.     
 
Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Sepsi!

Programul etapei 26
 
Vineri, 16 februarie

Ora 17.00: Petrolul Ploiești – Poli Iași
Ora 20.00: Rapid București – FC Hermannstadt

Sâmbătă, 17 februarie
Ora 14.00: FC Voluntari – UTA
Ora 21.30: FCU 1948 Craiova – CFR Cluj

Duminică, 18 februarie
Ora 17.15: FC Botoșani – Universitatea Craiova
Ora 20.00: Dinamo – Oțelul Galați

Luni, 19 februarie
Ora 17.30: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Farul Constanța
Ora 20.30: Universitatea Cluj – FCSB.
 
Clasament: 1. FCSB - 54p, 2. Rapid - 45p, 3. CFR Cluj - 42p, 4. Universitatea Craiova - 38p, 5. Farul Constanța - 37p, 6. FC Hermannstadt - 34p, 7. Sepsi Sf. Gheorghe - 33p, 8. U Cluj - 33p, 9. Petrolul Ploiești - 32p, 10. Oțelul Galați - 31p, 11. UTA - 31p, 12. FCU 1948 Craiova - 30p, 13. FC Voluntari - 27p, 14. Poli Iași - 27p, 15. FC Botoșani - 19p, 16. Dinamo București - 19p.  
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Farul Constanța
Hagi - „Am primit o lecție și sper ca jucătorii să înțeleagă că lucrurile nu pot merge în direcția aceasta“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.