Superliga 2023/2024. Oțelul Galați - Farul Constanța Hagi - „Se întâlnesc două echipe în formă, care moral stau foarte bine“ (VIDEO)

  • Cele două adversare de duminică vin după victorii în precedentele două runde, pentru Oțelul acestea fiind singurele succese de până acum din acest sezon.

În etapa a 12-a a Superligii 2023/2024, campioana României, Farul Constanța, joacă în deplasare cu Oțelul Galați, duminică, 8 octombrie, de la ora 16.00.

Se anunță o partidă atractivă, între două formații vecine de clasament, Farul fiind pe 7, cu 15 puncte (dar cu un meci în minus și la egalitate cu echipa de pe poziția a 6-a), iar Oțelul - pe 8 (cu 14 puncte). Formația gălățeană e singura din campionat, alături de liderul FCSB, care are doar o înfrângere până acum.

Cele două adversare de duminică vin după victorii în precedentele două runde, pentru Oțelul acestea fiind singurele succese. Gălățenii sunt neînvinși însă de opt partide, timp în care au înregistrat două victorii și șase egaluri.   
 
Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Oțelul!

Se întâlnesc două echipe în formă, care moral stau foarte bine. Și noi, și ei încercăm să jucăm ambele faze foarte bine. Dorinel a făcut o muncă extraordinară, luând echipa de unde a luat-o și ducând-o unde a dus-o. A spus că va face o echipă care să se lupte de la egal la egal și în prima ligă și se ține de cuvânt. Îl felicit. Oțelul arată foarte bine. Vom avea o deplasare foarte grea. Trebuie să fim în formă maximă și să facem un meci complet, pentru a putea reveni la Constanța cu puncte sau punct. Sperăm ca mâine să fim noi mai buni ca ei. Mergem încrezători, suntem într-un moment bun. Sperăm să continuăm pe aceeași linie și să avem foame de victorii. Avem nevoie de puncte și trebuie să menținem ritmul, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


„Marinarii“ îi au indisponibili pentru acest meci pe Nedelcu și Benchaib.      

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Meciul a fost prefațat din partea Farului și de atacanții Louis Munteanu și Adrian Mazilu.

Vom avea un meci dificil, contra unei echipe foarte bune, care se apără bine. Au un joc mai direct. Însă noi trebuie să avem evoluția noastră obișnuită și să continuăm cu rezultatele bune. Și la Galați vom juca cu gândul la cele trei puncte. Sprăm să facem un meci foarte bun și să câștigăm, a declarat Louis Munteanu.   

Oțelul joacă foarte bine acasă. Sperăm să ne înțelegem bine în atac și să marcăm mai mult decât adversarii. Colaborăm tot mai bine la antrenamente. Se vede aceasta și la antrenamente. Atmosfera e bun în lot, suntem uniți. Vrem să progresăm de la meci la meci și să scoatem maximum din fiecare, a menționat și Adrian Mazilu.  

   
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Program etapa a 12-a

Vineri, 6 octombrie

FCU 1948 Craiova – FC Hermannstadt 1-1
Rapid – Poli Iași 3-2

Sâmbătă, 7 octombrie
Ora 14.00: Petrolul Ploiești – UTA
Ora 18.45: FC Voluntari – Universitatea Craiova
Ora 21.30: FC Botoșani – FCSB

Duminică, 8 octombrie
Ora 16.00: Oțelul Galați – Farul
Ora 21.30: Dinamo – CFR Cluj

Luni, 9 octombrie
Ora 21.00: Universitatea Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
 
Clasament: 1. FCSB – 26p (11m), 2. CFR Cluj - 25p (11m), 3. Rapid - 22p (12m), 4. Universitatea Craiova - 21p (11m), 5. FC Hermannstadt - 16p (12m), 6. Petrolul Ploiești - 15p (11m), 7. Farul Constanța – 15p (10m), 8. Oțelul Galați - 14p (11m), 9. FCU 1948 Craiova - 13p (12m),  10. Sepsi Sf. Gheorghe - 12p (10m), 11. U Cluj - 12p (11m), 12. Poli Iași - 11p (11m), 13. FC Voluntari - 11p (11m), 14. UTA - 9p (10m), 15. Dinamo București - 8p (11m), 16. FC Botoșani - 6p (11m).

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Farul Constanța
Constantin Budescu, inclus în echipa ideală a etapei a 11-a

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.