Surpriză pregătită de primarul Mariana Gâju Arbitrul Mihai Pericleanu şi-a unit destinele cu frumoasa Corina, la Cumpăna (galerie foto)

Arbitrul constănţean de fotbal Mihai Pericleanu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, frumoasa Corina, ceremonialul civil desfăşurându-se la Cumpăna, localitatea natală a miresei. „A fost o festivitate frumoasă, aşa cum ne-am dorit. Gazdele noastre s-au pregătit din timp, oferindu-ne un cadru deosebit, drept pentru care le mulţumim. Primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, nu a putut fi prezentă, fiind plecată în străinătate, însă a ţinut mult să ne adreseze un mesaj. Fusese pregătit în acest sens un televizor, pentru ca doamna primar să intre în direct cu noi, însă legătura nu a funcţionat, astfel că am vorbit la telefon. A fost o surpriză plăcută pentru noi.

Suntem onoraţi de felul în care am fost trataţi de echipa de la Primăria Cumpăna“, a declarat Mihai Pericleanu. Naşii tinerilor însurăţei sunt soţii Ionel (şi el arbitru) şi Nicoleta Nae. După ce au scos actele, Mihai şi Corina au petrecut apoi la Constanţa, însă într-un cadru restrâns. Pe lângă Ionel Nae, au mai fost prezenţi doi arbitri, Marian Carson şi Gabriel Bogdan, buni prieteni cu mirele. „Nu am vrut ceva de amploare acum, ţinând cont că soţia mea este şi însărcinată (n.r. urmând a naşte la finele lunii viitoare). Petrecerea de pe 1 noiembrie, când vom sărbători şi botezul copilului pe care îl aşteptăm (o fetiţă, căreia îi vom spune Sara Nicoleta), va fi mult mai mare. Cred că jumătate dintre nuntaşi vor avea legătură cu fotbalul şi cu arbitrajul“, a mai spus Mihai Pericleanu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Partidul Forţa Dreptei și-a anunțat candidații la primăriile de sector și susținerea lui Nicușor Dan pentru Capitală

02 Mar 2024 774

CIP Avantaj SRL Tulcea, contract cu Primăria Municipiului Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENTE)

13 Jun 2023 1093

Firma unui fost consilier local al Municipiului Tulcea a încheiat un contract cu Direcția Generală Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)

14 Jan 2023 1201

Primăria Constanța închiriază personal prin intermediul firmei unui fost liberal din Tulcea. Între timp Pericleanu a intrat în partidul lui Ludovic Orban (DOCUMENT)

09 Jul 2022 2214

Tulcenii de la Cip Avantaj SRL vor face curățenie în sediile Consiliului Județean Constanța

17 May 2022 2649

Cine este liberalul care face bani cu primăria condusă de social-democratul Decebal Făgădău!(documente)

25 Jul 2020 2959

Peste un milion de euro de la Primăria Constanţa pentru un fost consilier PNL de la Tulcea şi fost şef la Radionav!

31 Aug 2019 4392

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 24 iunie 2019

27 Jun 2019 3718

Naş a fost arbitrul Mihai Pericleanu Raoul, moment artistic la Constanţa, la nunta lui Ionuţ şi a Elenei Mazilu (galerie foto+video)

07 Jul 2015 9345

Marcel Lică se pregătea să sune la 112 Arbitrul Mihai Pericleanu, placat la nunta sa de indivizi cu cagule şi săbii (galerie foto)

19 Jan 2015 5674

De când a devenit tătic, arbitrul Mihai Pericleanu face reclamă la pasta de dinţi „Bună! Mă numesc Sara Nicoleta şi sunt un îngeraş!“ (galerie foto)

19 Jun 2014 5752

Desene Disney pe burtica viitoarei mămici Arbitrul Mihai Pericleanu şi logodnica sa îşi aşteaptă bebeluşul într-o atmosferă de basm (galerie foto)

06 May 2014 11911