Tenis de masă CSM Constanța s-a calificat în faza a treia a ETTU Europe Cup

 
Echipa feminină de tenis de masă a CSM Constanța va juca în faza a 3-a din competiția europeană ETTU Europe Cup, la prima participare într-o competiție europeană de senioare!
 
Jucătoarele de pe litoral au evoluat în Grupa C din faza a doua a competiției, în turneul de la Linares (Spania), împotriva unor adversare mult mai experimentate, dar au obținut câteva victorii importante.
 
Contra redutabilei echipe spaniole Museo de la Almendra Francisco Morales, meci pierdut cu 1-3, Elena Zaharia a repurtat un succes cheie, în patru seturi (12-10, 10-12, 11-9, 11-6), în fața ibericei Marija Galonja.
 
A urmat o victorie cu 3-2 în meciul cu Panathinaikos Atena, prin succesele reușite de Elena Zaharia (11-4, 11-3, 11-8 cu slovena Ana Tofant), Camelia Mitrofan (12-10, 11-8, 9-11, 8-11, 6-4 cu grecoaica Konstantina Paridi) și Bianca Mei-Roșu (11-7, 8-11, 11-13, 11-6, 6-3 cu Ana Tofant).
 
Din lot a făcut parte și Andrea Teglas.
 
Grație clasării pe locul 2, CSM Constanța a obținut biletele pentru faza următoare, în care au rămas cele mai bune 8 echipe din competiție (primele două clasate din cele 4 grupe).
 
Va urma, luna viitoare, un play-off cu 4 meciuri (tur-retur), în care Constanța va întâlni, prin tragere la sorți, una dintre câștigătoarele celorlalte 3 grupe, Mirandela (Portugalia), Linares sau Girbau-Vic (ambele Spania). Dacă va trece și de baraj va juca pentru semifinale cu una dintre cele 4 echipe venite din Champions League.
 

Visăm deja frumos, dar să ne bucurăm de moment! Felicitări, fetelor, antrenorilor Viorel Filimon și Anamaria Sebe și psihologului Mioara Șincan! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța tenis de masă)

 
Citește și:

 
UPDATE. Tenis de masă
CSM Constanța, debut în al doilea stagiu ETTU Cup

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.