Tenis de masă La numai 16 ani, constănțeanca Bianca Mei-Roșu - campioană europeană la Under-21, la dublu feminin (GALERIE FOTO)

 
Un nou moment de glorie pentru jucătoarea constănțeană de tenis de masă Bianca Mei-Roșu, care, la Campionatul European rezervat categoriei de vârstă Under-21, a cucerit medalia de aur la dublu feminin, alături de Mia Griesel, din Germania.

Performanța Biancăi, sportivă cu dublă legitimare, CSM Constanța – LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, e cu atât mai importantă cu cât ea e mai mică de vâstă față de adversarele sale, având doar 16 ani!   

Campioana europeană U21 la dublu feminin vine din România! La doar 16 ani, Bianca Mei-Roșu ne-a făcut din nou mândri la nivel internațional, de această dată cu un trofeu strălucitor!
 
Titlul suprem la Sarajevo a venit chiar în ultima probă cu miză pentru România, din partea perechii imbatabile formate din Bianca Mei-Roșu și partenera Mia Griesel, sportivă care reprezintă Germania.
 
Cele două au format perechea de succes care a mereu ultimul cuvânt de spus, mai ales în seturile decisive din optimi și sferturi, iar descătușarea a venit în semifinale și finala probei, care au fost câștigate categoric, ambele cu 3-1.
 
Pentru titlul european, Bianca și Mia le-au învins pe sportivele din Ucraina, Anastasiya Dymytrenko și Veronika Matiunina, scor 3-1 (4-11, 14-12, 11-8, 11-4).
 
Felicitări, campioanelor!, este mesajul Federației Române de Tenis de Masă.

 

Bravo, fată de aur! Bravo, antrenori de aur! LPS aduce an de an Constanței și României aur de la competițiile europene, prin muncă, pasiune și competență. Dovadă aceată fată, cu patru ani mai mcă decât adversarele ei!, a menționat și Andrei Szemerjai, directorul LPS „Nicolae Rotaru“.


Alte clasări:
 
locul 5 - Bianca Mei-Roșu, Elena Zaharia (la individual)
locul 5 - Bianca Mei-Roșu / Iulian Chiriță,  Elena Zaharia / Darius Movileanu – (la dublu mixt)


 
Sportivele Bianca Mei-Roșu și Elena Zaharia sunt sportive ale clubului LPS Nicolae Rotaru, cu dublă legitimare (cu CSM Constanța), iar din delegație a mai făcut parte Camelia Mitrofan (CSM Constanța).
 
Colectivul tehnic constănțean care a fost prezent la acest Campionat European: Viorel Filimon (antrenor principal), Elena Sebe (antrenor secund), Mioara Șincan (psiholog).


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.