Tulcea. „Memorialul Adrian Cicîrîc“ 2023 ACS Kinder Constanța, aur și argint, dar și patru premii individuale (GALERIE FOTO + VIDEO)




Organizat de ACS Cici 25, în parteneriat cu Consiliul Local Tulcea, „Memorialul Adrian Cicîrîc“ a reunit 16 echipe, la două categorii de vârstă.
 
Ediția a cincea a Memorialului „Adrian Cicîrîc”, turneul fotbalistic de la Tulcea care-i cinsteşte memoria lui Adrian Cicîrîc (un fost jucător de fotbal, care a murit tragic în 2019, într-un accident rutier), i-a adus două medalii ACS Kinder Constanța.
 
Organizată de ACS Cici 25, în parteneriat cu Consiliul Local Tulcea, întrecerea a reunit, pe stadionul „Delta“ din Tulcea, 16 echipe, la două categorii de vârstă. ACS Kinder Constanța (președinte, George Nache) a disputat finala la ambele secțiuni, câștigând turneul la una dintre ele, iar la cealaltă obținând medalia de argint, cele două echipe ale clubului constănțean avându-l ca antrenor pe Doru Carali.
 
Grupa 2014 a ACS Kinder a obținut locul 1, cu victorii pe linie și fără gol primit, golaveraj 38-0, în urma rezultatelor: Kinder Constanța - Medin Sport Slobozia 9-0, Kinder Constanța - Pescărușul Sarichioi 11-0, Kinder Constanța - Delta Tulcea 7-0; în finală - Kinder Constanța - Prosport Focșani 11-0. Echipa constănțeană a obținut și două premii individuale: cel mai bun fundaș - Dylan Cheung, cel mai bun mijlocaș - Darius Titire.
 
Grupa 2012/2013 a avut și ea parcurs perfect până în finală, cu patru victorii (golaveraj 20-4), în ultimul act cedând la limită în duelul cu Victoria Delta Tulcea. Rezultatele au fost: Kinder Constanța - FC Șoimii Dunăreni Galați 10-0, Kinder Constanța - Pescărușul Sarichioi 4-2, Kinder Constanța - Delta Tulcea 2-1; în semifinală - Kinder Constanta - Medin Sport Slobozia 4-1; în finală - Kinder Constanța - Victoria Delta Tulcea 0-1. Și la această secțiune Kinder a obținut două premii speciale: golgheter - Nicholas Tănase, MVP - Matei Nechita. 
 
„Felicitări învingătorilor și tuturor echipelor participante la Memorialul Adrian Cicîrîc. Sunteți cu adevărat modele de inspirație, prin pasiunea, efortul și devotamentul vostru, pentru acest sport minunat! Fiecare echipă a adus propriul farmec și spirit competitiv la acest eveniment, iar performanțele voastre au făcut ca Memorialul Adrina Cicîrîc să fie unul memorabil. Indiferent de rezultate, fiecare jucător și fiecare echipă au contribuit la frumusețea jocului și la bucuria pe care fotbalul o aduce în viețile noastre. Vă dorim succes în continuare și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem strălucind în viitoarele ediții. Felicitări tuturor!“, a fost mesajul organizatorilor.
 
Kinder Constanța a obținut rezultate foarte bune și la Cupa Eforie, la care grupa 2015 (antrenor, Mohamed Mahmal) s-a clasat pe locul întâi, câștigând toate partidele: Kinder Constanța- Real New București 8-0, Kinder Constanta - Luceafărul Constanța 7-0, Kinder Constanța - Sparta Techirghiol 3-1 și Kinder Constanța - CSO Murfatlar 5-0.

    
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Kinder Constanța, Memorialul Adrian Cicîrîc)
 
Citește și:
 
AFC Sporting Mangalia, pe locul opt la Memorialul „Adrian Cicîrîc“, de la Tulcea (GALERIE FOTO)
 
Kinder Constanța și Unirea Marina Constanța, pe podium la Memorialul „Adrian Cicîrîc“, organizat la Tulcea (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.