Un banner în sprijinul unei cauze medicale va fi afişat şi la meciul FC Viitorul, şi la cele două partide de sâmbătă, de la Constanţa

La meciul de fotbal FC Viitorul - Poli Iaşi, de diseară, de la Ovidiu, dar şi la cele două partide de mâine, de la Constanţa, Tomitanii - CS Năvodari (rugby) şi SSC Farul - FCSB II (fotbal), va fi afişat un banner în sprijinul unei cauze medicale.

Asociaţia „SMA Sofia Tratament pentru copii şi adulţi“ solicită Guvernului României, Ministerului Sănătății, Agenției Naționale de Medicamente, Casei de Sănătate Națională și tuturor autorităților în măsură aprobarea unui medicament de interes naţional, Spinraza, „în cât mai scurt timp“, şi implementarea unui test obligatoriu în sistemul de sănătate la nivel național.
 
Se fac eforturi pentru ajutarea unei fetiţe în vârstă de patru ani, Sofia, care are amiotrofie spinală musculară (SMA) de tip 3, o boală genetică rară degenerativă, iar Spinraza este primul și singurul medicament (descoperit după 35 de ani de cercetare) utilizat pentru tratarea SMA).

Bannerul a fost adus şi la meciul de handbal de aseară, din Sala Sporturilor din Constanţa, dintre HC Dobrogea Sud şi Dunărea Călăraşi.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tur de forţă pentru FC Viitorul Trei victorii şi un egal în ultimele patru meciuri, în care nu a primit gol

21 May 2021 3899

Mangalia Mesaj de compasiune pentru fetele ucise la Caracal, afişat la meciul CS Poseidon Limanu 2 Mai - Viitorul Fântânele

30 Jul 2019 1566