Unirea Constanța, învinsă de FC Brașov. Echipa de pe litoral se agăța de acest meci pentru a rămâne în cărți pentru baraj

 
  • Partida s-a decis în repriza a doua, după 0-0 la pauză.
 
Echipa de fotbal Unirea Constanța a disputant astăzi meciul din etapa a treia a turneului play-out al Ligii a 2-a, seria B, întâlnind pe teren propriu, la Buftea, FC Brașov.

A fost o partidă foarte importantă, miza fiind locul cinci (ocupat de FC Brașov), în condițiile în care, la finalul turneului play-out, vor retrograda locurile 6 (pe care se află Unirea) și 7, iar cele două formații de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2.

Înaintea meciului, distanța dintre FC Brașov și Unirea era de cinci puncte (17-12), iar echipa de pe litoral viza victoria, pentru a se apropia de poziția a cincea și a rămâne astfel în cărți pentru calificarea la baraj.

Meciul s-a încheiat însă cu victoria oaspeților, scor 3-0 (0-0), după golurile reușite de Maric (56), V. Constantin (84) și El Azzouli (90).

Gazdele au avu și doi jucători eliminați, după cartonașe roșii, Bobaru (75) și T. Moldovan (90).  

Unirea (antrenor, Leo Strizu) a început meciul cu: Udrea (cpt.) – A. Nicola, R. Zamfir, Bobaru, Șuteu, Ciuciulete, Ardelean, M. Lăcătuș, Trif, Chirițoiu, R. Niță.

Rezerve: Țipu, Cireșoiu, Bobaru, Coza, Mitrache, T. Moldovan, Șerbănescu, R. Tudor, Bodea.

În urma acestui succes, FC Brașov s-a distanțat la opt puncte de Unirea, care are o misiune foarte dificilă de a evita retrogradarea.     

     
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Unirea Constanța)   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oțelul Galați a învins cu emoții Unirea Constanța. „La un singur pas de o revenire senzațională!“

21 Aug 2022 1403

Unirea Constanța a remizat în ultimul amical înaintea începerii campionatului

19 Feb 2022 1959