Vineri, 7 iunie 2024 Ce post TV transmite România - Liechtenstein. Dina Grameni, căpitanul Farul Constanța, în lotul tricolor



Echipa națională de fotbal a României susține astăzi, 7 iunie 2024, ultima partidă amicală înainte de participarea la Campionatul European din Germania, competiție care începe pe 14 iunie 2024.

După 0-0 cu Bulgaria, în precedentul test, cu Bulgaria, tricolorii întâlnesc, de la ora 21.00, selecționata Liechstenstein, pe stadionul Steaua din București, în direct la Antena 1.

În lotul României pentru acest meci se află și căpitanul Farului Constanța, mijlocașul Constantin Grameni (21 de ani), cel care a fost și în efectivul pentru disputa cu Bulgaria, însă a rămas rezervă neutilizată.

Cu ocazia meciurilor cu Bulgaria și Liechtenstein, Grameni a fost convocat în premieră la o acțiune a echipei naționale de seniori.

Contra Liechtenstein, selecționerul României, Edward Iordănescu, nu are la dispoziție patru jucători, care se confruntă cu problem de ordin medical: Andrei Burcă, Denis Alibec, Răzvan Marin și Adrian Rus.

Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:


România, remiză în amicalul cu Bulgaria. Constantin Grameni, căpitanul de la Farul Constanța, a fost rezervă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.