Volei CSM Constanța a pierdut meciul cu CSM Lugoj (GALERIE FOTO)



În etapa a 17-a a Diviziei A1 la volei, formația feminină CSM Constanța a avut parte de un nou adversar dificil, întâlnind pe teren propriu CSM Lugoj, câștigătoare a Cupei României și clasată mai bine în ierarhie (pe locul trei, față de nouă – echipa de pe litoral).

Confruntarea s-a încheiat cu succesul oaspetelor, cu 3-0 (25-18, 25-15, 25-13).

Antrenorii Florin Voinea și Radu Began au mizat pe: Fine Martinez 12 puncte, Stanchulova 8p (24 de preluări, 46% pozitive, 29% excelente), Puică 4p, Cimpu 4p, Iancu 3p (26 preluări, 42% pozitive, 27% excelente), Grama 3p, Spînoche 1p, Vilău 1p, Jancova libero, Petrova, Ruci, Știrbu.
 

Nu a fost loc de surprize în meciul CSM Constanța - CSM Lugoj. Voleibalistele noastre au cedat în fața câștigătoarelor Cupei României, la Sala Sporturilor, în minimum de seturi, după o evoluție modestă. După duelul cu a treia clasată, CSM Constanța continuă meciurile dificile, cu adversare din fruntea clasamentului și joacă, peste câteva zile, pe terenul liderului campionatului, Rapid București, echipă care a învins acasă chiar și campioana Volei Alba Blaj. Miercuri, 14 Februarie, de la ora 15.00. Hai, Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.


În clasament, CSM Constanța ocupă în continuare poziția a noua, cu 17 puncte, având șase victorii și 11 înfrângeri în 17 partide.

Rapid conduce în ierarhie cu 39 de puncte, după 13 victorii și patru eșecuri.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța Volei)

Citește și:


Volei
CSM Constanța se duelează cu CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei României. „Cu Dinamo, nu a fost ziua noastră“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.