Volei CSM Constanța, două meciuri în trei zile. Întâi cu SCM Zalău, iar apoi, pe litoral, cu Universitatea Cluj

 
 
Echipa masculină de volei CSM Constanța a obținut o victorie importantă în etapa precedentă, 3-0 pe teren propriu pe teren propriu cu Știința Explorări Baia Mare, în Divizia A1, iar jucătorii de pe litoral, antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală, vor susține în continuare două meciuri grele în trei zile!
 
Aflată pe locul 7, cu 20 de puncte, CSM Constanța întâlnește miercuri, 24 ianuarie 2024, în deplasare, de la ora 18.00, SCM Zalău (locul 8, cu 15 puncte), iar sâmbătă, 27 ianuarie 2024, de la ora 15.00, primește vizita formației U Cluj (care ocupă poziția a 12-a, ultima, fără niciun punct).
 
Sălăjenii luptă cu băimărenii pentru ultimul loc de play-off, în timp ce bechipa constănețană speră să-și consolideze locul 7 cu un succes în Sala Polivalentă „Gheorghe Tadici“.
 
Cristian Imhoff 

După victoria cu Știința Explorări Baia Mare, Cristian Imhoff a declarat:
 

Sunt extrem de fericit, pentru că băieții au luptat, au jucat ca o echipă. Au respectat tactica. A fost uimitor. Este ceea ce căutăm de la începutul sezonului, o echipă care are identitate, care are caracter și am reușit. Este un pas înainte, muncim de mult timp să ajungem la acest nivel. Dar nu trebuie să ne relaxăm, trebuie să menținem acest nivel ca punct de plecare. Avem o săptpmână grea, jucăm la Zalău un meci greu. Am câștigat acum, dar nu știm cum va fi acolo. Nu e timp de sărbătorit, trebuie să ne pregătim foarte bine pentru Zalău. După aceea, jucăm la Constanța cu echipa din Cluj, o altă partidă dificilă. Săptămâna va fi cu adevărat intensă, dar vom juca pentru victorie. Le mulțumim suporterilor, a fost o atmosferă foarte frumoasă. Îi invităm din nou alături de noi pe fani sâmbătă.


Tevin Ferrel Jr 

A fost un meci foarte bun, nu mai am voce la cât am strigat. Am jucat împreună, ca o echipă. Sunt foarte satisfăcut de formație și de staff-ul tehnic. Subliniez de asemenea și sprijinul publicului, a fost una dintre cele mai bune încurajări din sezon. Meciul a fost foarte important pentru noi, ca să avem un asemenea public. Iubesc cu adevărat Constanța, sunt la al doilea sezon aici și toată lumea știe cât de mult îmi place aici. Am jucat destul de bine încât să-mi ajut echipa să câștige. Când obținem victoria, e tot ce contează pentru mine, a menționat și jucătorul CSM Constanța Tevin Ferrel Jr.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral, pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.

Sursa foto: CSM Constanța Volei

Citește și:


Volei
CSM Constanța, victorie cu Știința Explorări Baia Mare. Meci frumos, cu un final pe măsură! (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.