Volei CSM Constanța, înfrângere cu SCM U Craiova, cu un duel strâns în setul trei (GALERIE FOTO)

 
În primul meci oficial pe 2023, echipa masculine de volei CSM Constanța a avut un adversar dificil, pe teren propriu, în etapa a 12-a a Diviziei A1, SCM U Craiova, formație claată superior în ierarhie.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul oaspeților, în minimum de seturi, 3-0 (25-22, 25-20, 25-23), însă, în setul trei, duelul a fost strâns, formația de pe litoral fiind tot timpul la conducere, până la 20-19.    
 

Voleibaliștii noștri au avut o misiunea grea, la Sala Sporturilor. Punctele echipei antrenate de Florin Voinea și Răzvan Parpală au fost realizate de Druță 15 puncte (12 atacuri câștigătoare), Vidoni 13p (10 atacuri câștigătoare), Grigore 4p, Frîncu 4p, Nejic 4p, St Jean 4, Arquez 3p. Au mai evoluat Gavriz - libero, Asmarandei. A fost meciul de debut în care Milutin Nejić a realizat primele sale puncte în Divizia A1. Mulțumim tuturor celor prezenți la sală pentru susținere. În următoarea etapă, CSM Constanța va juca pe terenul celor de la CS Unirea Dej, pe 21 Ianuarie. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.