Voleibaliştii de la Tomis, victorie la zero şi cu Phoenix Şimleul Silvaniei

Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a realizat, sâmbătă, pe teren propriu, a doua victorie cu 3-0 din acest sezon al Diviziei A1, dispunând de Phoenix Şimleul Silvaniei, în etapa secundă a campionatului. Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-17, 25-19.
 
„În ciuda scorului, poate nu a fost chiar aşa de bine cum ne-am dorit fiecare. S-au încercat însă mai multe formule de joc, cum procedăm de fiecare dată la partidele din campionat. Unele au dat roade, iar altele, mai puţin. Dar suntem bucuroşi că am câştigat, destul de uşor, până la urmă, şi avem timp să punem la punct ce a nu mers astăzi (n.r. sâmbătă). Ne bucurăm şi că, la primul meci la Constanţa din acest sezon, am avut alături destul de mulţi fani. Nu mai e mult până la meciurile importante din Liga Campionilor, unde îi aşteptăm din nou la sală. Dar nu ne gândim numai la aceste partide, ci şi la cele din Divizia A1 care ne aşteaptă până atunci şi în care putem pregăti evoluţiile din Ligă. Suntem într-o creştere de formă şi sperăm să atingem vârful la partidele europene“, a declarat Andrei Laza, centrul lui CVM Tomis.
În etapa viitoare, campioana României va întâlni în deplasare CSM Bucureşti, o echipă care a câştigat şi ea ambele dispute de până acum. „CSM Bucureşti este o echipă bună. Am văzut meciul cu Galaţi şi s-a descurcat chiar foarte bine. E o formaţie imprevizibilă, dar vom pregăti bine partida. Totul depinde de noi, dacă ne vom face treaba, nu vom avea probleme“, a mai spus Andrei Laza.
 
Sursa foto: cvmtomis.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Voleibaliştii de la CVM Tomis, a 13-a victorie din 13 meciuri în campionat

26 Jan 2015 1878