ZIUA in judet

Pregătiri intense Sediul Primăria Crucea, la un pas de demararea unor ample lucrări

Angajaţii Primăriei Crucea se îndeletnicesc în aceste zile cu... mutatul. Construcţia emblemă a comunei aflate de 14 ani sub bagheta gospodarului-şef Gheorghe Frigioi va intra în scurt timp într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. „Săptămâna aceasta s-a finalizat procedura de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de reabilitare şi extindere a sediului instituţiei. La licitaţie s-au înscris opt firme, care au depus ofertele pentru lucrările de reabilitare şi extindere, toate ofertele au fost declarate eligibile. În jurul datei de 25 noiembrie vom afla numele câştigătorului final“, a declarat primarul Gheorghe Frigioi. „Să sperăm că nu vom avea parte de contestaţii, mai ales că toţi participanţii au fost nevoiţi să depună o garanţie de bună conduită, document solicitat în conformitate cu prevederile legii“, a completat gospodarul-şef al comunei Crucea.

Lucrări suplimentate din bani de la bugetul local

Potrivit liderului autorităţii publice locale, proiectul prevede reabilitarea în totalitate a clădirii şi a acoperişului. „Sediul va fi ulterior izolat termic, se va realiza şi o anvelopare a acoperişului, vor fi realizate grupuri sanitare noi, totul conform prevederilor în vigoare ale Uniunii Europene. De asemenea, anumite birouri vor fi recompartimentate, iar cabinetul primarului va fi extins. Mai mult decât atât, pentru ca angajaţii din Primărie să vină în sprijinul cetăţenilor, vor fi organizate mai multe birouri funcţionale. Pentru că problemele lor sunt de fapt miza muncii din Primărie“, a adăugat gospodarul-şef Gheorghe Frigioi. „Dacă nu avem impedimente, sperăm ca la sfârşitul acestei luni să demarăm lucrările, atât cât vremea va ţine cu noi, astfel încât, pentru perioada iernii să rămână de făcut doar lucrările de la interior. Mai mult, pentru că ne-a fost acceptat acest proiect, cu forţe proprii, prin finanţare de la bugetul local, am decis să extindem sediul Primăriei prin construirea unei noi săli de şedinţe“, a mai spus primarul comunei Crucea.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sediul Primăriei este în reparaţii capitale Primarul Gheorghe Frigioi s-a întors la şcoală cu tot cu angajaţii instituţiei

11 Dec 2014 1465