Grădiniţă nouă la Valu lui Traian

florin_mitroi_1.jpgPotrivit primarului Florin Mitroi, se fac ultimele retuşuri pentru ca în imobil să se amenajeze o secţie de votare pentru alegerile de duminică

Lucrările la grădiniţa nouă, construită de primărie în zona C a localităţii Valu lui Traian, sunt pe ultima sută de metri.

Potrivit primarului comunei, Florin Mitroi, mai sunt de pus la punct mici detalii, care însă vor fi gata până duminică, atunci când locuitorii din această zonă vor fi chemaţi la urne. La grădiniţa cea nouă va fi amenajată secţia de votare pentru cei care locuiesc în acest cartier, astfel încât oamenii să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze tocmai la secţiile din centru.
În prezent se continuă activitatea pentru pietruirea drumurilor, însă acestea vor fi stopate pe perioada sezonului rece şi vor fi reluate la primăvară. „Într-o săptămână încheiem lucrările la drumuri pentru că încep ploile", a afirmat edilul comunei.
Primarul Florin Mitroi a precizat că se continuă extinderea iluminatului public. „Continuăm lucrările la iluminatul în zona A, Valea Seacă, şi sperăm ca în maximum două săptămâni, până la Crăciun, să trecem şi în cartierul nou, zona C ", a precizat edilul comunei. Acesta a precizat că investiţia totală, pentru cele două cartiere, se ridică la 18 miliarde de lei vechi, iar banii sunt asiguraţi de la bugetul local.

Criza se face simţită şi la Valu

Primarul Florin Mitroi a subliniat faptul că şi în administraţia locală din Valu lui Traian, criza economică a început să se facă simţită. „Sperăm să încheiem situaţia, la finele anului, cu cât mai puţine sau fără datorii către firme. Simţim şi noi blocajul", a afirmat edilul. Se pare că, în ultima perioadă, veniturile la bugetul local au scăzut, din cauza faptului că şi piaţa imobiliară, a terenurilor, este deocamdată îngheţată, pentru că băncile acordă mai greu credite.
În ce priveşte perioada electorală pe care am traversat-o şi alegerile de duminică, primarul Florin Mitroi a declarat că, în comuna pe care o reprezintă, PD-L va obţine cu siguranţă un scor bun. „Aşteptăm formarea Guvernului PD-L ca să putem atrage cât mai multe fonduri pentru finalizarea proiectelor comunei", a subliniat primarul democrat-liberal. (P)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma Consega Holding SRL, executată silit Hotelul Dayan, scos la mezat de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

15 May 2024 580

Tomis Marina Management SRL ar putea rămâne concesionara Portului Turistic Tomis Constanța până în 2040! Judecătorii s-au retras pentru deliberări

14 May 2024 576

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea va fi reabilitat. Administrația Națională de Meteorologie RA va scoate din conturi peste 2,4 milioane de lei (DOCUMENT)

13 May 2024 437

Portul Constanța închiriază mai multe parcele de teren. Licitația va avea loc pe 29 mai (DOCUMENT)

13 May 2024 621

Justiție Constanța ABADL Dobrogea Litoral a fost dată în judecată de o firmă din București

10 May 2024 521

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor și militarii rezerviști protestează pe 9 mai în fața MApN

08 May 2024 839

Judecătorii Tribunalului, verdict de peste 20 de milioane de euro – profitul din Portul Constanța! Unde vor merge banii (MINUTA)

07 May 2024 897

Judecătorii explică de ce administrația Chițac nu poate recupera 4,38 de milioane de dolari, prejudiciu calculat în Dosarul Retrocedărilor din Constanța (MOTIVARE)

07 May 2024 604

Alertă meteo! Se strică vremea în mai multe zone din țară! Cod galben la limita cu județul Constanța

07 May 2024 1597

Cumpărare Directă Constanța ABADL a atribuit un contract societății Iridex Group Salubrizare SRL. Ce prevede acesta (DOCUMENT)

05 May 2024 573

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt! Când expiră avertizarea meteo

04 May 2024 3394

Primăria Constanța și Administrația Porturilor „duc“ Portul Tomis la Curtea Supremă, în procesul cu Tomis Marina Management!

03 May 2024 765

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 604

Kokkai Comimpex SRL, din Constanța, va păzi Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral!

01 May 2024 412

Licitații Tulcea Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina modernizează portul Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II (DOCUMENT)

27 Apr 2024 570