Litoral TV Accident cu... greutate în Constanţa

Este vorba despre șoferul unei betoniere care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a acroșat un autoturism care circula regulamentar. Evenimentul rutier s-a petrecut pe bulevardul Mamaia, în apropierea Satului de Vacanță. Din fericire nu au existat victime. Betoniera a vrut să întoarcă, iar din cauza dimensiunilor mari ale utilitarei, şoferul s-a încadrat pe banda întâi pentru a putea efectua manevra. În acel moment a acroșat un autoturism care circula regulamentar pe banda a treia. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.
 
„A fost o fracțiune de secundă [...] eu eram în paralel cu dânsul [...] dânsul probabil a făcut stânga și nu știu cât m-a văzut sau nu m-a văzut. Eu fiind pe ultima bandă a intrat direct în mine. Nu sunt victime, dar dacă s-au deschis airbag-urile, mașina nu mai poate să pornească. Părerea mea e că trebuia să se încadreze din timp [...] tocmai că nu s-a încadrat din timp a făcut stânga de pe prima bandă din dreapta, a tăiat două benzi ca să se întoarcă pe Mamaia.”, a declarat Simona Sârbu, șoferiță mașinii.
 
Șoferul betonierei spune că nici măcar nu a văzut mașina. În plus, acesta a declarat că se afla pe a doua bandă în momentul efectuării manevrei.
 
„Păi veneam cu beton încoace și trebuia să intru la pasarelă [...] și nu pot să mă înscriu de pe banda a treia, trebuia de pe banda a doua să intru, dar n-am văzut-o pe doamna.”, a spus șoferul betonierei.
 
La fața locului a ajuns și un echipaj al poliției. Dacă șoferul betonierei va fi găsit vinovat, acesta se va alege cu o amendă usturătoare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța Acțiuni de prevenție defășurate de polițiști pe litoral

07 May 2024 228

Intervenții ale polițiștilor în stațiunea Mamaia, Constanța. Șoferi băuți și sub influența drogurilor (FOTO)

07 May 2024 341

Teren în Mamaia, disputat de Habitat și Ambient SA și Primăria Constanța! Judecătorii au nevoie de mai mult timp pentru deliberări

07 May 2024 281

Organizarea celei de-a 61 ediții a Festivalului de la Mamaia, licitată la pachet cu Festivalul Cântecului și Dansului PopularCe prezentatori și recitaluri își doresc organizatorii?

07 May 2024 355

VIDEO Crimă în Mamaia! Judecătorii amână pronunțarea pentru luna viitoare!

07 May 2024 484

O rață și doi boboci au oprit traficul rutier în Stațiunea Mamaia! Cum au reacționat șoferii când au observat păsările (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 May 2024 1359

Flagrant delict la festival, în Mamaia Un bărbat a prezentat „oferta” de droguri procurorilor DIICOT (VIDEO)

07 May 2024 349

OMD Mamaia Constanța Sărbători Pascale vibrante, cu artiști de excepție pe litoralul românesc

07 May 2024 399

Droguri la un festival din Mamaia Arest preventiv pentru trei persoane. Oficial de la Tribunalul Constanța

07 May 2024 375

Primăria Năvodari, județul Constanța închiriază trei spații. Ce suprafață au și unde sunt situate

06 May 2024 1497

Firme Constanța Acționarii Hefaistos CM, companie ce deține Hotelul Hefaistos din Mamaia, au aprobat cheltuielile la sucursala Sovata

06 May 2024 418

Două imobile de pe strada Soveja vor fi demolate pentru o nouă investiție imobiliară. BCD Intermed SRL solicită de la APM Constanța modificarea reglementărilor urbanistice

06 May 2024 688

Sondaj de opinie Bariere în Mamaia, ca în Veneția? „Foarte frumoasă comparație între Mamaia și Veneția. Poate doar când plouă. «Pregătiț gondolili!»“

06 May 2024 837

Constanța Bărbat, prins cu droguri în flagrant delict la un festival din Mamaia

06 May 2024 466

Oficial de la DIICOT Constanța Droguri la un festival de muzică din Mamaia! Două persoane reținute

06 May 2024 479