Litoral Tv Dorel lovește din nou...de data aceasta în Ovidiu!

De data aceasta, vorbim despre fonduri europene destinate unei lucrări făcute anapoda în orașul Ovidiu. Riveranii de pe strada Salcâmilor acuză autoritățile locale că le reabilitează șoseaua cu prețul distrugerii caselor! Strada nu are canalizare, dar a fost înălțată cu jumătate de metru și îngustată cu câțiva metri! Efectul? Apa de ploaie li se va scurge în curți, iar pe drum nu mai pot trece două mașini una pe lângă alta!
Localnicii spun că apa de ploaie strânsă în curți se scurgea până acum pe stradă. După lucrarea realizată cu fonduri europene, rezultatul va fi invers, pentru că strada a fost înălțată peste nivelul curților. Aceasta în condițiile în care cele mai multe case sunt vechi, fără temelie, iar în zonă nu există canalizare.
Și pentru ca tacâmul să fie complet, proiectul a prevăzut executarea unor rigole, de o parte și de alta a străzii. Numai că acestea se varsă ... nicăieri, iar strada a fost îngustată în așa fel încât abia mai trece un autoturism printre ele. În plus, proiectul executat cu fonduri europene prevede amenajarea unor trotuare de nici un metru lățime, în mijlocul cărora se înalță, falnic, stâlpii de iluminat!
Iată răspunsul dat de autorități oamenilor disperați!
„Nu este normal să se facă o astfel de lucrare atât timp cât strada nu are canalizare, dar v-am spus, proiectul așa a fost, așa l-am făcut, pentru că nu ne permitea timpul scurt să mai facem canalizare.” a declarat Iulian Leonte, viceprimarul orașului Ovidiu.
Administrația actuală a orașului nu are nicio vină pentru vechiul contract. Cu toate acestea, proiectul realizat împotriva locuitorilor din zonă s-ar fi putut sista. Sau autoritățile ar fi putut măcar să ia în calcul opinia oamenilor direct afectați de aceste lucrări.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Restaurant înființat recent în județul Constanța. Cine este fondator

02 May 2024 383

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Sepsi OSK Hagi - „Vom avea o partidă dificilă și sperăm să fim inspirați cu toții“ (VIDEO)

02 May 2024 1620

Culturism și Fitness CS Farul Constanța, șase medalii la Campionatul Balcanic (DOCUMENT)

01 May 2024 500

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 364

Evenimente Constanța de 1 Mai Artiști îndrăgiți cântă la mare în minivacanța de 1 Mai. Programul evenimentelor

30 Apr 2024 6385

Accident în localitatea Ovidiu, județul Constanța. Un șofer beat a intrat cu mașina într-un autoturism parcat

29 Apr 2024 883

Accident rutier pe Autostrada A4, pe sensul Agigea-Ovidiu! Traficul, restricționat în zonă

29 Apr 2024 759

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 838

Expoziția de arte vizuale „Aripi de lumină” are loc la Constanța, la Muzeul Național al Marinei Române

29 Apr 2024 346

LIVE TEXT+VIDEO Mohammad Murad își depune candidatura la CJ Constanța din partea AUR-„ Avem nevoie de o schimbare, iar eu sunt un om de valoare”

29 Apr 2024 768

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

29 Apr 2024 701

„Restaurăm istoria și construim viitorul“ Sediul BNR Constanța, „inima“ monetară din Piața Ovidiu - Constanța, readus la viață de lucrările întreprinse de Aedificia Carpați

29 Apr 2024 828

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la M. Kogălniceanu, în care un pieton a decedat

29 Apr 2024 668

Știri Constanța Accident rutier grav pe DN2A între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Un pieton, decedat

28 Apr 2024 1501

Echipa Under-18 de la Farul Constanța s-a calificat în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Apr 2024 855