Ce vor face bolnavii? Aparatul de radioterapie din Spitalul Judeţean Constanţa va fi oprit

De săptămâna viitoare, singurul aparat de radioterapie, aflat în Spitalul Judeţean va fi oprit, deoarece îi expiră avizul de funcţionare.

Săptămâna trecută, Cristinel Dragomir, vicepreşedintele CJC, cu atribuţii de preşedinte, declara că pacienţii oncologici din judeţ, care au nevoie de radioterapie, ar putea ajunge la Bucureşti, pe cheltuiala consiliului.

Banca Mondială va finanţa patru centre de radioterapie, dintre care unul la Constanţa, însă acesta va deveni funcţional abia peste doi ani.

L-am contactat şi pe managerul Spitalului Judeţean, Dan Căpăţână, pentru mai multe detalii, însă nu a răspuns la telefon.

Sursa foto: radiocluj.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Exclusiv Senatorul Marian Vasiliev solicită demiterea managerului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

11 Apr 2016 3445

Sondaj de opinie La Constanţa NU s-a făcut tot posibilul pentru ca pacienţii bolnavi de cancer să nu fie puşi pe drumuri, consideră respondenţii

11 Apr 2016 2805

CJAS Constanţa, despre autorizaţia de funcţionare a aparatului de radioterapie de la Spitalul Judeţean

05 Apr 2016 2759

Sondaj de opinie Adio, RADIOTERAPIE! Credeţi că la Constanţa a fost făcut tot posibilul pentru ca pacienţii bolnavi de cancer să nu fie puşi pe drumuri?

04 Apr 2016 5732

Pacienții cu cancer, puși pe drumuri Cezar Irimia acuză - „Autoritățile locale nu s-au implicat. Nu au avut grijă de bolnavii din Constanța“

02 Apr 2016 2231

Spitalul Judeţean Constanţa, „privatizat“ bucată cu bucată După imagistică şi laborator, se concesionează radioterapia

02 Apr 2016 5620