Deputatul Iorguş a petrecut alături de reprezentantele sexului frumos

Deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguş, a invitat, duminică, reprezentantele sexului frumos din Organizaţia PDL Mangalia la o petrecere organizată într-un club, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. La eveniment au participat aproximativ 200 de femei.

Despre această acţiune, deputatul Iorguş a declarat: „Soarta oraşului nostru nu poate fi mai bună şi nu ne putem aştepta la o dezvoltare armonioasă a municipiului decât dacă, în administrarea acestuia, nu vom avea şi femei. Atunci când am reuşit, pe plan profesional şi politic, lângă mine au fost întotdeauna şi femei, acestea insuflând tuturor proiectelor mele o forţă deosebită şi un succes garantat. Numai cu ajutorul femeilor din Mangalia vom reuşi să readucem oraşul nostru pe locul pe care îl merită şi să-i oferim renumele pe care l-a deţinut şi pe care, în ultimii patru ani, l-a pierdut".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Klaus Iohannis, de Ziua Mondială a Educației-„Rolul profesiei didactice în construcția unei națiuni puternice este unul esențial“

05 Oct 2023 639

Gheorghe Dumitraşcu - istoric, om politic şi profesor

27 Nov 2019 5884

O viaţă în slujba istoriei 80 de ani de la naşterea regretatului profesor Gheorghe Dumitraşcu

25 Sep 2019 3413

Este 1 Decembrie- Ziua Națională a României. Ascultă, aici, Imnul național. Versurile integral (video)

01 Dec 2014 4008

Sfatul unui campion „Dacă vrei să ai un copil sănătos, curajos și bine dezvoltat, îndrumă-l spre caiac sau canoe“ (galerie foto)

16 Jul 2014 5654