Dezvăluire "Marea iubire a Angelei Similea a fost şi este Florin Piersic!"

2-3-angela_similea_florin_piersic_69_d0205b834a.jpgFosta noră a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu-Jones, a povestit pentru Libertatea că marea şi unica iubire a fostei sale soacre rămâne Florin Piersic. Fostul ei soţ a tolerat să fie înşelat cu Piersic, dar când a aflat că e înşelat şi cu Surdu, a divorţat, spune ea. Dezvăluirile Biancăi Cristinoiu Jones nu sunt o noutate. Chiar Florin Piersic a vorbit despre amorul său cu Angela Similea.

Conform declaraţiilor Biancăi Cristinoiu- Jones, divorţul Angelei Similea (64 de ani) de Jan Hilgen, survenit la începutul anilor '90, după o căsnicie de 17 ani, a avut la bază şi faptul că cetăţeanul olandez n-a suportat să fie înşelat de soţie şi cu Florin Piersic, şi cu Victor Surdu: "Imediat după divorţul de Angela, Jan ne-a vizitat în SUA pe mine şi pe mama, stând la noi în casă câteva zile. Era tare supărat şi ţin minte că ne-a spus următoarele despre motivele divorţului: «Am suportat faptul că m-a înşelat cu Florin Piersic şi am înţeles- o, pentru că pe Piersic l-a iubit cel mai mult, a fost iubirea vieţii ei. Dar nu mai suport acum să mă înşele din nou cu ţăranul ăsta de Surdu! Îmi merit soarta», se plângea Jan şi avea dreptate. Marea iubire a Angelei a fost şi este Florin Piersic!".

De altfel, pe 16 aprilie anul curent, Libertatea a publicat informaţia privind posibila legătură dintre Angela şi Florin Piersic: "În anii '80, Angela Similea a avut, se pare, o relaţie cu Florin Piersic. În acea perioadă, interpreta era căsătorită cu olandezul Jan Hilgen, iar actorul era însurat cu Anna Szeles. Povestea de dragoste a celor doi a fost de notorietate în lumea artistică a acelor vremuri. Se spune chiar că soţia actorului a sărit la Angela în plină stradă. Scena ar fi avut loc pe Brezoianu, în Bucureşti". Florin Piersic nu a vorbit niciodată în România despre povestea de dragoste dintre el şi Angela Similea. Actorul a făcut însă acest lucru în Republica Moldova, anul trecut, în aprilie, când a fost invitat într-o emisiune a postului Jurnal TV, din Chişinău.

Întrebat de moderatoarea Nata Albot despre relaţia sa cu Angela Similea, Piersic a declarat: "Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine". Angela Similea a fost sedusă de farmecul lui Florin Piersic. Angela Similea recunoaşte în cartea biografică "Angela - cântec şi rugă", scrisă de Smaranda Jelescu, că a fost fascinată de Florin Piersic şi că relaţia lor a făcut-o să sufere pe Anna Szeles, soţia lui Piersic.

În cartea apărută în 1998, Smaranda Jelescu abordează şi legătura dintre Angela Similea şi Florin Piersic. La întrebarea autoarei "Te simţi în stare să-mi vorbeşti despre alţi bărbaţi de care, să zicem, ai fost fascinată?", Angela Similea răspunde franc: "Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic", la care Smaranda Jelescu a replicat: "Chiar că ştie toată România!". "Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos", îi spunea Angela Similea Smarandei Jebelescu.

Sursa: Realitatea.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în zona centrală!

18 Jul 2023 3135

E-Distribuție Dobrogea Se întrerupe curentul în Medgidia, Năvodari, Mereni și Aliman. Iată cine este afectat

18 Jul 2023 1140

Report de peste 3 milioane de euro la Joker şi de peste 1 milion de euro la 6/49, la tragerile de duminică

08 Sep 2019 1881

Asociația Elevilor din Constanța solicită demiterea ministrului Valer-Daniel Breaz pentru dezinformare

08 Sep 2019 2131

Doliu printre camarazii de pe Fregata „Regina Maria“

14 Jul 2019 12909

ANM Cum va fi vremea în aprilie

31 Mar 2019 2186

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

21 Oct 2018 6229

Avarie RAJA în municipiul Constanţa. Vezi dacă esti afectat!

21 Oct 2018 2561

Update. Este Ziua Imnului Naţional. Restricţii de circulaţie. Ce se întâmplă la Constanţa (galerie foto + video)

29 Jul 2018 3722

Filmul intitulat “Marea Unire- România, la 100 de ani” va putea fi urmărit pe un ecran gigant în Piaţa Ovidiu

27 Jul 2018 2227

A fost dezastru. Cantități de apă pe metrul pătrat în județul Constanța. Unde a fost, ieri, recordul de precipitații

29 Jul 2017 5449

Cutremur în România în această noapte. Distanța epicentru - principalele orașe din sud-estul României

29 Jul 2017 4737

Accident rutier grav la Cernavodă din cauza unui strănut. Un autoturism a intrat într-un microbuz aflat în stație. Două victime. Șoferul este preot (galerie foto+video)

16 Jul 2017 24181

Cutremur în România în această dimineață. Ieri a fost un lanț de alte patru. Zona seismică Vrancea foarte activă

14 Jul 2017 5228

Cutremur semnificativ în România în această noapte. Ce magnitudine a avut și la ce distanță a fost epicentrul față de orașele județului Constanța

13 Jul 2017 16942