Dr. Onciu „Constanţa este pe primul loc în ţară la crime multiple"

onciu_mihai.jpgMedicul Mihai Onciu de la Serviciul de Medicină Legală spune că Giani Deli-Iorga, criminalul soţilor Garoafă de la Cernavodă suferă de tulburări de comortament. La această consluzie s-a ajuns în urma unei examinări psihiatrice preliminare.

„Joi a avut loc o examinare preliminară. Putem aprecia la acest moment că Deli-iorga suferă de o tulburare de personalitate. A negat că ar fi fost îndrăgostit de soţia prietenului său şi a spus că s-a dus la familia Garoafă pentru a-i convinge să discute cu fiica lor, ca aceasta să nu divorţeze de Bogdan Mitu. Spune că a vrut să ajute familia Mitu. A mai declarat că nu a ştiut de moartea Gabrielei Mitu şi că, după ce i-a ucis pe soţii Garoafă, a sunat la Bogdan, iar acesta nu i-a răspuns. Vom efectua şi o expertiză psihiatrică complexă după ce îl vom interna pe Gheorghe Deli-Iorga la Palazu, unde i se vor face teste şi va fi examinat. Acolo va fi ţinut sub pază. De altfel, acesta nu este primul caz în care procedăm aşa. Şi criminalii de la Corbu au fost expertizaţi la Palazu, sub pază, într-un salon special", a explicat dr. Onciu.

Legistul a subliniat faptul că, în ultimii ani, judeţul Constanţa se află pe locul întâi la crime multiple şi că Serviciul de Medicină Legală ar trebui dezvoltat din punctul de vedere al diotării şi al personalului, din cauza volumului foarte mare de cazuri: „Trebuie observat faptul că avem foarte multe duble sau triple asasinate şi că ne-am confruntat cu cazuri cum ar fi Bahaian, Chiper, Shity Blenis, cei de la Corbu şi acum, la Cernavodă. Constanţa are o cazuistică generală foarte variată. De altfel, judeţul nostru se află pe locul trei, după Bucureşti şi Iaşi".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mumu

08 Jan, 2011 14:39

ori pe primul ori pe 3?!celoc ocupa ctza pana la urma?!

Articole asemanatoare

Interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanța Istoricul Tasin Gemil - „Societatea de astăzi se depersonalizează rapid, pentru că ignoră istoria proprie și pe cea generală“

27 May 2024 441

Ședință CLM Suma pentru reabilitarea Casei Căsătoriilor din Constanța crește la peste 16 milioane de lei fără TVA

27 May 2024 293

ISU Dobrogea A doua serie a stagiului de perfecționare „Conducerea intervențiilor în situații de urgență”, în desfășurare. Ce trebuie să învețe cursanții

27 May 2024 234

ISU Iași"Prietenii pompierilor"

27 May 2024 192

Mandatul lui Mihai Constantin, membru provizoriu al Consiliului de Administraţie al CN ACN Constanța, a încetat

27 May 2024 428

MAEPrecizări de presă privind situația cetățenilor români din Noua Caledonie

27 May 2024 212

MApNVizita la MApN a Secretarului General al Ministerului Apărării Naționale din Irak

27 May 2024 235

MApNÎntrevedere Romania-Franța la nivel politico-militar

27 May 2024 203

UPDATEPercheziții de amploare pe linia combaterii infracțiunilor economico-financiare! Județul Constanța este vizat (VIDEO)

27 May 2024 655

Ședință Consiliu Județean Constanța Se actualizează devizul general pentru ​roiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat hypogeu” (DOCUMENT)

26 May 2024 438

Devizul general al proiectului privind creșterea eficienței energetice a cantinei și atelierilor Liceului Tehnologic „Tomis“ din Constanța, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

26 May 2024 328

Firme Constanța Consenswind a devenit societate cu răspundere limitată

26 May 2024 337

Avertizare meteo! Mai multe județe din țară, sub cod galben de furtună, ploi și grindină

25 May 2024 901

MAE Șase cetăţeni români care solicitaseră sprijin pentru evacuare au părăsit Noua Caledonie

25 May 2024 475

Modificări semnificative în conducerea Gran Via Romania SA! Firma are un amplu proiect imobiliar în Constanța

25 May 2024 693