Enational.ro Documentul care zguduie Poliţia Română şi MAI. Ce spune despre Constanţa

În urmă cu doar câteva zile, a fost declanşată cea mai amplă anchetă anticorupţie din sistem, odată cu contopirea mai multor dosare privind capi ai Poliţiei suspectaţi de asocierea într-un grup infracţional organizat.

Potrivit enational.ro, „buboiul” s-a spart odată cu sechestrarea şi torturarea unui ofiţer sub acoperire trimis de la Bucureşti pentru a penetra „gaşca” de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate din Constanţa. Numai că rămâne de văzut dacă în urma unei scurgeri de informaţii sau nu, anchetatorul DGA a fost stâlcit în bătaie, el fiind salvat cu greu de către membrii echipei de sprijin logistic. Oficial, s-a spus că misiunea celui „tocat” cu bâtele de către trei politişti ar fi fost verificarea informaţiilor dacă aceştia luau şpagă de la traficanţii de droguri din Mamaia. Dar, dupa cum susţin sursele noastre, spune enational.ro,  acesta era doar „paravanul” pentru o operaţiune mult mai amplă, iţele scandalului ajungând la cel mai înalt nivel din Poliţie şi MAI.

Nuntă cu dar

Deşi au fost făcute presiuni imense pentru muşamalizarea întregului caz, anchetatorii nu numai că nu au stopat ancheta, dar în „hora” cercetărilor se prind pe zi ce trece tot mai multe nume grele de la conducerea unor structuri centrale din IGPR. Deja la DGA Constanţa au fost încolonaţi, de la cinci dimineata, toti politiştii de la serviciul teritorial de „crimă organizată”, care au fost intrebaţi atât despre activitatea celor trei poliţişti arestaţi, cât mai ales despre controversatul lor comandant, comisarul şef Aurelian Pavel. Tot enational.ro mai spune că acesta a facut recent „nunta secolului”, unindu-şi destinele cu Anca Nedea, managerul hotelului „IAKI”, într-un lux debordant, existând rapoarte informative că la fastuoasa petrecere ar fi benchetuit, până în zori, şi membrii Direcţiei de Control Intern din IGPR, care fuseseră trimişi la Constanţa pentru a verifica mai multe sesizări împotriva lui Pavel!

Mai multe detalii pe Enational.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua Veteranilor de Război, marcată de Centrul Militar Zonal Constanța (FOTO)

26 Apr 2024 68

Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (Galerie FOTO)

26 Apr 2024 215

Patru persoane reținute în Constanța pentru trafic de droguri. Una din ele, recidivistă, a fost prinsă în flagrant delict (Galerie FOTO)

26 Apr 2024 203

Au sustras bunuri din sediul unei societăți. Percheziții au fost efectuate în Ovidiu, județul Constanța (Galerie FOTO)

26 Apr 2024 236

RAJA Constanța anunță oprirea apei în muncipiul Constanța din cauza unei avarii

26 Apr 2024 268

48 centrale eoliene, 4 stații de transformare, rețele electrice și căi de acces Parc eolian, înființat de South Wind SRL în comuna Cerchezu, județul Constanța

26 Apr 2024 299

Cumpări directe Tehnoconsult Proiect SRL semnează un nou contract cu municipalitatea. Este vizat Cazinoul din Constanța (DOCUMENT)

26 Apr 2024 263

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 305

Constănțenii, invitați să depună observaţii la APM Constanța Centrală electrică fotovoltaică, înființată de firma 2A Allcross SRL, în comuna Cobadin

26 Apr 2024 231

Primarul din Constanța, dat în judecată de o companie privată! Afaceriștii cer refacerea certificatelor de urbanism pentru mai multe terenuri din Dosarul Retrocedărilor (MOTIVARE)

26 Apr 2024 376

Tribunalul Constanța, decizie definitivă în cazul Herli-Sof SRL, firma care administrează Autogara Sud, din Constanța!

26 Apr 2024 280

Licitații Constanța Confort Urban SRL, un nou contract cu Fast Park Co SRL pentru parcări prin SMS! Achiziție de 265.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 251

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 479

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 217

Licitație de un milion de euro organizată de Sucursala Regională CF Constanța. Sunt vizate lucrări la construcțiile și instalațiile aferente de pe raza SRCF Constanța (D0CUMENT)

26 Apr 2024 245