Inspectorii şcolari spun că Liceul Jean Monnet trebuie să ia măsuri urgente Mădălina Panfile- «Mazăre m-a cucerit cu trandafiri!»

Eleva de 18 ani a vorbit, în exclusivitate pentru Click!, despre povestea ei de dragoste cu primarul Constanţei

La 43 de ani, Radu Mazăre nu se dă în lături de la nimic când vine vorba să cucerească o femeie. Ultima care i-a căzut cu tronc este Mădălina Pamfile, o prospătură de doar 18 ani, de la celebrul Liceu "Jean Monnet" din Capitală.

Primarul a pus ochii pe elevă chiar la şedinţa foto pentru Playboy, din urmă cu câteva săptămâni.

Dintre cei trei iepuraşi care l-au „înfierbântat" pe Radu Mazăre cu formele lor la şedinţa foto pentru ultimul număr al revistei Playboy, numai unul a reuşit să-i ia minţile primarului.

Elevă în ultimul an la Liceul "Jean Monnet", din Capitală, Mădălina Pamfile învârte, la 18 ani, bărbaţii pe degete, iar Mazăre a făcut în doar câteva secunde o adevărată pasiune pentru bruneta tunsă scurt şi cu sâni naturali.

Mădălina a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a cucerit-o Radu Mazăre, bărbatul care poate să-i fie tată şi cu care are o relaţie de câteva săptămâni.

"Ne-am întâlnit la şedinţa foto pentru revista Playboy şi, de atunci, el a fost foarte atent cu mine. Îmi place că este un bărbat romantic. Multe femei vor să primească cadouri scumpe, el m-a impresionat când mi-a trimis un buchet de trandafiri. După ce ne-am cunoscut, am fost o singură dată la Constanţa. Am avut şi nişte probleme medicale la o măsea şi m-am dus la un doctor de acolo să mă tratez. Am stat însă la hotel, nu la el, dar a venit în fiecare seară să mă ia să mergem în club",ne-a dezvăluit Mădălina.

«Părinţii mei nu sunt deranjaţi de relaţia cu Radu»

La 43 de ani, iubitul ei, Radu Mazăre, îi poate fi părinte, tatăl ei fiind doar cu un an-doi mai mare decât primarul Constanţei.„Părinţii mei nu sunt supăraţi că am o relaţie cu un bărbat mai în vârstă decât mine. Ei chiar mă susţin", ne-a mai declarat bruneta.

«Liceul trebuie să ia urgent măsuri»

Povestea de la Liceul "Jean Monnet" se îngroaşă de la o zi la alta. Coperta Playboy, cu eleva Mădălina alături de primarul Radu Mazăre, a lăsat cu gura căscată pe inspectorii şcolari.

„Este incredibil ce am văzut! Există un regulament clar: elevul trebuie să aibă un comportament decent şi la şcoală şi în afara orelor de curs. Nimic nu opreşte şcoala să ia urgent măsuri. În cazul elevei porno s-a decis exmatricularea, dar decizia trebuie să o ia conducerea liceului. Dar, domnul primar Radu Mazăre ştia că această fată este elevă? Ştia că are nevoie de acordul părinţilor săi? Vă rog să-l întrebaţi",ne-a declarat Marina Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB.

Citeşte mai departe pe http://www.click.ro/news/national/madalina-radu_mazare-m-a-cucerit-trandafiri_0_1283271789.html

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Doi asociați au fondat firma Mobilăpeplacultău SRL. Unde se află sediul

30 Apr 2024 358

Parohia Izvorul Tămăduirii Cerchezu, apel în procesul cu Primăria Cerchezu! Biserica trebuie să achite peste 10.000 de lei primăriei

29 Apr 2024 419

Știri Constanța Accident rutier grav pe DN2A între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Un pieton, decedat

28 Apr 2024 1478

Poliția Română organizează un concurs important! Este vizat IPJ Tulcea

28 Apr 2024 485

Gheorghe Hagi, după FCSB - Farul Constanța 2-1 „Puteam face mult mai mult“ (VIDEO)

27 Apr 2024 1833

Firme Constanța O societate din domeniul agricol și-a schimbat numele și a fost preluată de un asociat nou

27 Apr 2024 569

Primarul din Constanța, dat în judecată de o companie privată! Afaceriștii cer refacerea certificatelor de urbanism pentru mai multe terenuri din Dosarul Retrocedărilor (MOTIVARE)

26 Apr 2024 3260

Festivalul Hustle 2024 de la Costinești, în siguranță. Ce au declarat specialiștii antidrog (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 746

Anunț de ultimă oră al premierul Marcel Ciolacu despre salarii și pensii

26 Apr 2024 482

Consiliul Local Constanța obligă Uniunea Pensionarilor să îi achite serviciile juridice dintr-un proces anterior (MINUTA)

25 Apr 2024 442

Avocatul Cuculis – „Ar mai exista o singură variantă prin care judecătoarea să nu participe în cazul în 2 Mai“ (VIDEO)

25 Apr 2024 683

Plata pensiilor aferente lunii mai 2024 va fi făcută în avans. Proiectul de Hotărâre ar urma să intre în șeidnța de Guvern de joi

24 Apr 2024 661

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 562

Vești bune pentru pensionari! Pensiile ar putea fi livrate înainte de Paște

24 Apr 2024 552

Constanța. Daune morale definitive pentru un sandvici cu piept de pui și sârmă, la un peco din oraș (MINUTA)

23 Apr 2024 624