UPDATE Peste 400 de suporteri au scandat împotriva primarului Constanţei - Protest antiMazăre la Ploieşti (video)

Potrivit observatorph.ro, sute de suporteri ai echipei fanion a Ploieştiului, FC Petrolul, s-au strâns aseară pentru a protesta împotriva gestului primarului Constanţei, Radu Mazăre, de a-şi pune bodyguarzii să-l lovească pe Hamza Younes pe plajă la Mamaia. Timp de mai bine de o jumătate de oră, înarmaţi cu bannere şi steaguri galben-albastre, fanii lupilor galbeni au scandat lozinci anti-Mazăre, solidarizând cu jucătorul lovit de gărzile de corp ale acestuia.
Filmul protestului poate fi accesat pe observatorulph.ro/exclusiv.


UPDATE:

Suporterii Petrolului s-au ţinut de cuvânt şi au demarat protestul faţă de Radu Mazăre cu un miting în faţa Primăriei Ploieşti.

Peste 300 de fani s-au strâns pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Younes Hamza, fotbalistul bătut de bodyguarzii primarului Constanţei, în ceea ce s-a vrut prima acţiune a "lupilor galbeni" contra lui Radu Mazăre. Petroliştii au venit cu câteva bannere şi au scandat injurii la adresa edilului de la Constanţa, dar au avut şi numeroase sloganuri care i-au făcut pe cei care treceau pe la faţa locului să zâmbească cu gura până la urechi. Iată câteva dintre acestea: "Mazăre, uită-te/Ziua ta se apropie" "Mazăre, de ziua ta/Îţi dorim să iei SIDA" "Mazăre, de ziua ta/ Să te salte DNA" "Mazăre, de ziua ta/ Să ajungi la Rahova" "Lupii şi cu galeria/Îţi dărămă Primăria" "Mazăre cu toţi şacalii/Să te duci după Becali" "La Mamaia când venim/Cu skijetul te lovim" "Un beţiv, drogat, curvar/ La Constanţa e primar". Protestul desfăşurat sub ochii jandarmilor s-a încheiat fără incidente, după circa 45 de minute fanii Petrolului plecând spre case. Ei îşi vor continua acţiunile de susţinere faţă de Younes Hamza, fiind decişi să meargă până în pânzele albe pentru acesta. Insăşi primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a avut un mesaj pentru omologul său de la malul mării, condamnând ferm incidentul cu Hamza.

Sursa: adevarul.ro




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța a făcut spectacol cu CSU din Suceava, bifând al 19-lea succes stagional (GALERIE FOTO)

13 Apr 2024 856

Farul Constanța „Miruna mea frumoasă, cea mai înfocată suporteriță!“. La trei ani și jumătate, e nelipsită de la meciurile campionilor (GALERIE FOTO + VIDEO)

04 Mar 2024 2029

Farul Constanța Fotbaliștii, încurajați de fani la antrenament. Au făcut show! „ Ale, ale, ale, te iubesc, Farule!“ (VIDEO)

01 Mar 2024 1139

Constanța Fani din Grupul Aria Ultra, mesaj la statuia lui Mihai Eminescu. „Ne-am strâns umăr lângă umăr pentru a-l cinsti pe Gânditorul național“

15 Jan 2024 1183

EHF European League Învinsă de Sporting CP, CSM Constanța merge cu două puncte în Main Round. Calificare de pe primul loc! (GALERIE FOTO)

06 Dec 2023 1047

Zeci de arestări, în Sofia, capitala Bulgariei. 60 de poliţişti şi suporteri au fost răniţi!

17 Nov 2023 674

Voleibaliștii de la CSM Constanța pregătesc noul sezon al Diviziei A1. Victorie și în amicalul cu Cerno More Varna (GALERIE FOTO)

10 Oct 2023 933

​Echipa feminină Farul Constanța Victorie contra performerei din etapa trecută. Sărbătorita zilei a deschis scorul (GALERIE FOTO)

01 Oct 2023 1577

„Niciodată singuri!“ Fotbaliștii de la Farul Constanța, întâmpinați de fani la sosirea la Erevan (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 1300

Tribuna B - Farul, coregrafie specială la meciul Farul Constanța - Sheriff Tiraspol, de diseară

12 Jul 2023 1713

Meciul de fotbal România-Kosovo, din preliminariile EURO 2024 MAE face recomandări de călătorie pentru românii care se vor deplasa la Priştina

14 Jun 2023 911

MAERecomandări de călătorie în atenția cetățenilor români care se vor deplasa la Priștina

14 Jun 2023 544

LIVE TEXT. Farul Constanța Campionii României, la înălțime! Triumful din Superligă, sărbătorit de „marinari“ și fanii lor (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 May 2023 3185

Constanța Farul sărbătorește alături de suporteri, în Piața Ovidiu, cucerirea titlului de campioană

22 May 2023 2984

Farul Constanța Fanii i-au încurajat pe „marinari“ la antrenament. Spectacol! „Spre primul titlu“ (VIDEO)

20 May 2023 2669