Farul Constanța „Miruna mea frumoasă, cea mai înfocată suporteriță!“. La trei ani și jumătate, e nelipsită de la meciurile campionilor (GALERIE FOTO + VIDEO)

 

 
  • La confruntarea Farul - CFR Cluj 1-1, din etapa a 29-a a Superligii, o copiliță a arătat din tribună un mesaj nostim.
 
După Dumi, copilul de șase ani care a înduioșat întreaga Românie când a plâns în tribună, la Ovidiu, necăjit de înfrângerea Farul Constanța în meciul cu Dinamo (0-2), un alt copilaș a atras toate privirile la o partidă de pe teren propriu a campioanei României.
 
La confruntarea Farul - CFR Cluj 1-1, din etapa a 29-a a Superligii, o imagine cu o fetiță a făcut senzație. Copilița, o dulceață blonduță, arată din tribună un mesaj nostim: „Mamaie, ai grijă de păpușile mele, sunt la meci, îmi susțin echipa dragă. Forza Farul! Budi, vreau tricoul tău!“. Fotografia a fost postată și pe pagina de Facebook a Farului, unde s-a viralizat rapid.
Raluca Mihaela, Miruna și Alex, alături de Farul Constanța
Care e însă povestea fetiței? În primul rând, o cheamă Miruna, are trei ani și jumătate și e din Eforie Sud. Îi place mult fotbalul și nu ratează niciun meci de acasă al „marinarilor“, unde vine cu mama ei, Raluca Mihaela, și cu partenerul acesteia, Alex, și ei fani ai Farului. Cel puțin Alex (care, în viața de zi cu zi, e fotograf de evenimente) iubește culorile alb-albastre de 30 de ani, este un suporter înflăcărat, iar înainte mergea la meciuri cu galeria. Alex e bucuros că poate transmite mai departe, prin intermediul Mirunei, pasiunea sa pentru Farul.  
 
Cu sigla și numele Farului pe obrăjori
 
Inițiativa mesajului de la meciul cu CFR Cluj i-a aparținut mamei Mirunei, ea l-a compus. Și a ieșit foarte frumos, a avut priză la public. „Viitorul trebuie asigurat nu doar pe gazon, ci și în tribună!“, „Super!“, „Foarte frumos, bravo!“ sau „Felicitări!“, au fost câteva dintre mesajele fanilor de apreciere a demersului. „A fost ideea mea, am vrut să creez ceva care să meargă la copii, dar și să arate dragostea pentru echipă. Miruna este trup și suflet față de Farul, nu ratează niciun meci de acasă“, a declarat pentru ZIUA de Constanța Raluca Mihaela. „Mamaie“ este bunica Mirunei din partea mamei, este mama Ralucăi. Ea stă mult cu fetița, așa că nu putea să nu lipsească și ea din acest scenariu pus în scenă într-un mod adorabil la partida cu CFR Cluj. Pe stadion, Miruna are apariții de adevărat fan, cu sigla, inima și numele Farului pe obraji, cu tricou și fular cu Farul. Așa vine la toate partidele. „Forța Farul! Miruna mea frumoasă, cea mai înfocată suporteriță!“, a fost mesajul cu care Raluca Mihaela a însoțit imaginea cu fiica ei de pe Facebook. Fetița a apărut de câteva ori și la televizor, pe transmisiile meciurilor Farului, fiind remarcată de operatori!  
 
Are doi favoriți dintre jucătorii „marinarilor“
 
Fetița este la grădiniță la Eforie, iar, alături de păpuși, din preocupările sale zilnice nu lipsește sportul. „Acasă, își pune gimnastică pe Youtube și face și ea ce vede acolo. Totodată, prin casă este și fotbalistă, mă pune să-i dau la poartă. Poate, când va mai crește, o vom da la fotbal la Farul“, mai spune mama fetiței. Miruna, care strigă mereu „Hai Farul!“ când șutează în minge sau când ține balonul în brațe, are doi favoriți dintre jucătorii „marinarilor“: Constantin Budescu și David Kiki, de unde și mesajul pentru decarul Farului de a-i da tricoul. Dorința copiliței a rămas însă neîmplinită cu această ocazie, Budescu nu a văzut mesajul și nici nu a auzit-o pe fetiță când l-a strigat. „Poate data viitoare“, speră mama. La meciurile Farului, Miruna stă în zona de lângă masa presei și s-a împrietenit și cu Dumi, cel devenit cunoscut de la meciul cu Dinamo!   

 
Dacia faristă a lui Alex

„Ne bucurăm că Miruna este pasionată de mică de sport în general și de fotbal și Farul în particular. E important să ai un vis de la o vârstă fragedă, care să-ți călăuzească apoi pașii în viață“, a spus și Alex.
Cu ani în urmă, mașina sa era o mărturie fidelă a iubirii pe care acesta i-o poartă echipei constănțene. Dacia avea număr cu „FAR“, pe lateral sta scris „Farul“, pe lunetă „FC Farul“ și „Shark“ („rechinii“, cum li se spunea jucătorilor), iar la interior erau fulare și alte materiale în culorile alb și albastru.   
         
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Farul Constanța
Imagine de senzație cu o fetiță, la partida cu CFR Cluj. „Mamaie, ai grijă de păpușile mele, sunt la meci!“



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 541

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 606

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1096

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 356

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1046

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 671

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 439

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3143

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1853

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 677

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1362

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 871

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 937

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 792

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1488