SC "Best Marketing and Distribution" SRL îşi schimbă denumirea în "World Med Tehnics" SRL

 
În Monitorul Oficial 4075 a fost publicată o hotărâre din 18 iunie a Adunării Generale a Asociaţiilor societăţii Best Marketing and Distribution SRL. Astfel, asociaţii Velenza Maria-Andreea, născută în Tulcea, dar domiciliată în Bucureşti, Velenza Dumitru Iulian, născut în Constanţa, dar domiciliat în Bucureşti, denumiţi în mod individual „Asociatul” şi împreună „Asociaţii”, în calitate de asociaţi ai SC Best Marketing and Distribution SRL, persoană juridică română, cu sediul social în localitatea Ovidiu, strada A nr. 33, Pateul D, deţinând împreună 100% capitalul social al societăţii, au hotărât schimbarea denumirii societăţii din SC Best Marketing and Distribution SRL în World Med Tehnics SRL, conform dovezii privind disponibilitatea firmei nr. 231365 din 17 iunie, eliberată de Registrul Comerţului Bucureşti.
De asemenea, ei mai hotărăsc desfiinţarea unor puncte de lucru. Unul situat în localitatea Voluntari, oraş Voluntari, şoseaua Pipera Tunari nr. 1H, iar celălalt în Constanţa, situat pe strada Industrială nr. 2.
O altă hotărâre este legată de mutarea sediului social din localitatea Ovidiu în Voluntari, bulevardul Pipera nr.1 H, lot 014, judeţul Ilfov.
De asemenea, asociaţii au mai decis să schimbe şi domeniul şi obiectul principal de activitate al societăţii. Adică „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing” va fi înlocuit cu următorul domeniu: „comerţ cu ridicata al bunurilor de consum”. Obiectul principal de activitate al societăţii, constând în „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” ca fi înlocuită cu „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.
Adunarea Generală a Asociaţilor a stabilit şi obiectul secundar de activitate al societăţii: repararea maşinilor, repararea echipamentelor electronice şi optice, repararea echipamentelor electrice, repararea altor echipamente, intermedieri în comerţul cu produse diverse, comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente, comerţ cu amănunte al produselor farmaceutice în magazine specializate, comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, depozitări, manipulări, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare, activităţi de închiriere şi leasing cu alte maşini, echipamente şi bunuri tangibile, n.c.a., alte activităţi n.c.a.
Adunarea Acţionarilor a aprobat şi modificarea şi actualizarea Actului Constitutiv al Societăţii, astfel:
Denumirea societăţii este World Med Tehnics SRL, fiind rezervată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Sediul societăţii este în Voluntari, bulevardul Pipera nr. 1H, lot 014, judeţul Ilfov. El va putea fi schimbat în alt loc din ţară, societatea putând înfiinţa sucursale, filiale, agenţii şi puncte de lucru în ţară şi străinătate. Obiectul de activitate este următorul:
Activitatea principală: comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.
Activităţi secundare: repararea maşinilor, repararea echipamentelor electrinice şi optice.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 395

Afaceri Constanța Societatea AXC Imobiliare Development SRL și-a mutat sediul social

07 May 2024 261

Abras SRL continuă demersurile pentru ridicarea unui imobil de patru etaje pe strada Napoli din Constanța

06 May 2024 392

Cumpărări directe Constanța Gold Buzz SRL a bătut palma cu Pimăria Mangalia. Firma se va ocupa de tranportul muncitorilor de la spații verzi (DOCUMENT)

06 May 2024 360

Cine este noul asociat al firmei Magnum Games SRL Constanța

05 May 2024 775

Afaceri Constanța Schimbări în cadrul societății Eagle Bar SRL. Cine este noul asociat

05 May 2024 559

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 859

Imobiliare Constanța Tesalia SRL nu poate extinde construcția de pe strada Daciei

04 May 2024 509

Societatea Mariva Hotels, înființată la Constanța. Cine o administrează

04 May 2024 790

Firmă nouă înființată în satul Schitu, județul Constanța. Cine este fondator

04 May 2024 364

Afaceri Constanța Societatea IV Tourism SRL, înființată recent la Eforie Nord. Cu ce se ocupă

04 May 2024 279

Cu acordul Municipalității Un imobil de pe strada Pescăruș din Constanța va fi supraetajat, altul – transformat în parcare de Imobiliaria Tomis SRL

03 May 2024 3126

Modificări în firma Golden Grain Organics SRL, din Constanța. Iată numele noului asociat și administrator

03 May 2024 514

Societatea Nikolas & Andreas Style, înființată recent la Năvodari. Cu ce se ocupă

02 May 2024 556

O nouă gelaterie, deschisă în Constanța. Iată unde are sediul

02 May 2024 698