Ponta despre demisia lui Mazăre Sincer îmi pare rău

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat astăzi că îi pare rău de ceea ce i se întâmplă primarului Constanței, Radu Mazăre, și a adăugat că, totuși, înțelege gestul acestuia de a demisiona.

„Sincer, îmi pare rău de ce i se tot întâmplă și are și el dreptate. Dar, asta e, trebuie să mergem mai departe", a declarat Ponta la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă PSD este un partid complexat, așa cum a afirmat Radu Mazăre, Ponta a spus: „Complexat nu e. O să-l sun eu, dar cine mai are curaj să vorbească la telefoane în ziua de azi?".

Ponta nu a dorit să comenteze dacă demisia lui Radu Mazăre din funcția de președinte al Organizației Județene PSD Constanța are vreo legătură cu modificările din viitorul statut al formațiunii social-democrate.

„Asta e o altă discuție. Chiar îmi pare rău de ce i se întâmplă și chiar nu am avut niciodată nicio chestiune publică. Dacă vreodată am avut ceva de reproșat, o fac în privat. Dar cred într-adevăr că stilul ăsta în care nu poți să stai nici la primărie, nici nicăieri, toată ziua apare o altă problemă, chiar îl înțeleg", a spus Victor Ponta.

Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a anunțat aseară că a demisionat de la șefia organizației județene a PSD, rămânând un simplu membru al formațiunii politice.

El a susținut că, până la vară, va renunța și la funcția de primar.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ponta către tandemul Radu Mazăre - Nicuşor Constantinescu „Partidul nu are probleme penale, sunt problemele dumneavoastră!“

02 Feb 2015 4107

Modificarea statutului i-ar lăsa fără putere pe social-democraţii din ţară Mazăre - Oprişan, un nou pol în PSD

27 Jan 2015 3395

A dat zece mandate de parlamentari De ce îl protejează PSD pe Mazăre, chiar şi după atacul la adresa lui Ponta?

24 Jan 2015 3077

„Munceşte mult băiatul, de-i sar ochii din cap“ De ce întoarce Mazăre armele împotriva lui Ponta?

21 Jan 2015 3391

EXCLUSIVITATE. Ponta îi răspunde lui Mazăre cu privire la demisia sa

20 Jan 2015 4337

UPDATE - Alexandru Bajdechi la Curtea de Apel Bucureşti “În scurt timp îi voi da demisia lui Radu Mazăre”

18 Nov 2014 2681

UPDATE - Protest împotriva lui Radu Mazăre şi a lui Victor Ponta. Constanţa a ieşit în stradă “Mazăre vino încoa’, aşteptăm demisia” (galerie foto+video)

17 Nov 2014 7346